Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: coroplast grid

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    A niech strace:
    #54 - Zrób to sam - plaster miodu
    #57 Plaster miodu na 580EX

Nie chwaląc sie polecam #57

Przemku, a Ty wiesz jak wygląda plaster miodu? Bo nie wyobrażam sobie jak Ty byś go chciał z kawałku kartonu zrobić...
    ja tam nigdy nie miałem zamiaru babrać się ze słomkami, dlatego zadałem to pytanie. Podejrzewam że autor tematu także wyeliminował opcję plastra słomkowego.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85
    ja tam nigdy nie miałem zamiaru babrać się ze słomkami, dlatego zadałem to pytanie. Podejrzewam że autor tematu także wyeliminował opcję plastra słomkowego.
    A z coroplastem nie bedzie babrania, kupisz tego metr (czy jak tam to sie kupuje) i sie grid sam zrobi?

Skoro autor pisze tak:
    Cytat Zamieszczone przez virtuss Zobacz posta
    Ewentualnie jaki sposob (jakim materialem) bedzie dobry na zrobienie grid'a na lampe blyskowa?
    to chyba jednak szuka alternatywnych rozwiązań poza tym coroplastem, który jak widać, cieżko jest dostać. A tych alternatywnych rozwiązań nie ma za wiele, a słomki są chyba najprostszym z nim.
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów