Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Opinia o sprzedawcy - Michał Augustyniak - Fotocela MIF

augustm
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Widzę, że pojawiła się osoba której dotyczy wątek korzystając z okazji chciałbym Ci zasugerować poważniejsze podejście do spraw terminowości. Masz naprawdę fantastyczne produkty w ofercie, ale takie podejście sprawia, że wielu klientów po prostu zrezygnuje.
    Niestety mam świadomość, że na tym polu jest sporo do poprawienia.
    Myślę, że jest coraz lepiej - aktualnie tydzień to max, chyba, że mówimy o okolicach świąt itp. - wtedy tak jak w tym przypadku realizacja zamówienia sięga dwóch tygodni.
    Zajmuję się tym sam, a nie chcę podnosić cen.
    Tak więc wszystkich czekających przepraszam.
    Pozdrawiam!
    august

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez augustm Zobacz posta
    Niestety mam świadomość, że na tym polu jest sporo do poprawienia.
    Myślę, że jest coraz lepiej - aktualnie tydzień to max, chyba, że mówimy o okolicach świąt itp. - wtedy tak jak w tym przypadku realizacja zamówienia sięga dwóch tygodni.
    Zajmuję się tym sam, a nie chcę podnosić cen.
    Tak więc wszystkich czekających przepraszam.
    Pozdrawiam!
    august

No tak, ale gdybys to samo napisal 'watkotworcy' - nie byloby tego tematu. To 'olewasz' czy nie dostales maila z zapytaniem?

augustm
    Guest

Domyślnie

Oczywiście, że nie olewam. Kupujący wyznaczył termin, więc ja zrobiłem wszystko co w mojej mocy żeby jak najszybciej urządzenie dostarczyć.

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Oczywiście, że nie olewam. Kupujący wyznaczył termin, więc ja zrobiłem wszystko co w mojej mocy żeby jak najszybciej urządzenie dostarczyć.
    Człowieku ale jak byś mu odrazu na maila odpowiedział, to by nie było tego zamieszania, utrzymywanie kontaktu, to podstawa zaufania, ludzie jak ze sobą rozmawiają, potrafią rozwiązać wiele problemów.

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Witam, termin w którym prosiłem o wysyłkę a następnie o kontakt nie został dotrzymany. Prosiłem również o maila. Najbardziej wkurzył mnie brak odpowiedzi na maile, bo jest to zwykłe unikanie kupującego. Wystarczyło napisać jak sprawa wygląda, podać termin wysyłki i po sprawie. Zdaję sobie sprawę, że mogą nastąpić różne okoliczności, które mogą utrudnić wysyłkę ale wystarczy tylko o tym poinformować, czyli być fair i wykazać się rzetelnością. Myślę, że nie ma potrzeby bić dalej piany, bo temat zostanie załatwiony a podejście sprzedającego swój bardzo dobry produkt ulegnie zmianie.

Uzależniony

Domyślnie

aktualnie tydzień to max, chyba, że mówimy o okolicach świąt itp. - wtedy tak jak w tym przypadku realizacja zamówienia sięga dwóch tygodni.
    Tylko, że święta były miesiąc temu a zamówienie złożone 5.01 ... no chyba, że mnie coś ominęło

Proszenie "kumpla", żeby udawał, że coś kupuje - niepotrzebnie zabiera czas i dodatkowo wszystko wydłuża.
    Ale czyj czas i co "wydłuża"? Czyli kiedy nie mam Twoich pieniędzy w portfelu to mam czas z Tobą gadać, jak już zapłacisz to nie zawracaj ****...?
    Sorry za dociekliwość, w końcu nie mój problem sam kilkurotnie zostałem naciągnięty i oszukany podczas transakcji internet. a skoro wątek pojawił się na forum publicznym to nie sposób odnieść wrażenia, że to zwykła ściemnologia stosowana...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów