bede jechal spod ronda Giedroycia albo z kocowego 6tki - moge zabrac 4 osoby
bede jechal spod ronda Giedroycia albo z kocowego 6tki - moge zabrac 4 osoby
Ostatnio edytowane przez Bachman ; 26-02-2010 o 16:58
U mnie wolne 4 miejsca, będę pod Sigmą o 8:30, czekam do ok 9:00. Kto chętny zapraszam. Nie trzeba jechać tramwajem![]()
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci
O no to z tego co piszecie to problemu z dojazdem z Krzywoustego nie będzie. Cieszy mnie to bardzo![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
To również melduję się pod SIGMĄ
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Na ile czasu planowany jest w plener? Bo ja bardzo chętnie bym ale mam ograniczenia czasowe.
temata pleneru ciekawy.
to bedzie mój pierwszy plener, mam nadzieje ze nie ma zadnych ograniczeń wiekowych
Plener zwyczajowo trwa około 2-2,5 godz. Wszystko zależy od nas. Na obiad powinniśmy być w domu.
Najmodszy uczestnik naszych plenerów ma 10 lat, najstarszy ... mógłby być jego pradziadkiem, wszyscy świetnie sie bawiąZapraszamy absolutnie każdego z aparatem fotograficznym, ciekawymi pomysłami, gotowego zmierzyć się z tematem pleneru.
Ostatnio edytowane przez Art Mag ; 27-02-2010 o 12:05 Powód: Automerged Doublepost
ArtMag
C 50d mam od kilku dni więc taki plenerek dla mnie byłby idealny do nauki...Niestety kac poranny nie pozwoli na przybycie... Będę - muszę!!!- być następnym razem. Powodzenia i pozdrawiam