następnym razem
Ja jednak skapitulowałemNastępnym razem będę
![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Przypadkiem odkryłem kilkanaście (!) wątków o plenerach w Szczecinie założonych przez tego samego autora. Połączyłem i na przyszłośc proszę wszystkie tego typu zxapowiedzi umieszczać w tym jednym wąku - wzorem wielu innych wątków plenerowo-warsztatowych.
Plener Migawki „Fotografia mocno Urzędowa” niedziela 28 listopada 2010
Plener "Fotografia mocno Urzędowa" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Dwudziesty trzeci z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników, niedziela 28 listopada 2010, godz. 10.00, przed wejściem do Urzędu Wojewódzkiego w Szczecinie, Wały Chrobrego 4.
Tematem pleneru jest architektura budynku w którym mieści się Urząd Wojewódzki. Obchodzi on w przyszłym roku 100 lecie swojego istnienia, zachwyca swoją architekturą nie tylko z zewnątrz, ale również wewnątrz. Ci którzy nie byli w środku, będą mocno zaskoczeni !
Będziemy fotografować zarówno z zewnątrz, jak również wewnątrz. Przepięknie odrestaurowane stylowe korytarze i klatki schodowe imponują swoim wyglądem i zachęcają do ich artystycznej interpretacji. Atrakcją będzie wizyta na jednej z wież UW.
W związku ze zbliżającą się okrągłą rocznicą powstania budynku, Urząd Wojewódzki ogłosił konkurs fotograficzny, do wzięcia udziału w którym zachęcamy. Szczegóły na stronie konkurs UW.
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 14.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
ArtMag
No tego brakowało żebym zdjęcia robiła u siebie w pracy :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A na konkurs mało czasu zostało, bo jedynie do końca miesiąca.
Ostatnio edytowane przez DominikaR ; 24-11-2010 o 15:18 Powód: Automerged Doublepost
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
no to Dominiko będziesz naszym przewodnikiem![]()
Urząd Wojewódzki w Szczecinie
ArtMag
Jakie są nagrody w tym konkursie? ;-)
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv
Tego to nawet ja nie wiem
Klatka schodowa jest w sumie jednym z ciekawszych miejsc w budynku![]()
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson