Wg mnie brak pomysłu i rzucenie ludzi w stylu róbta co chceta![]()
Wg mnie brak pomysłu i rzucenie ludzi w stylu róbta co chceta![]()
Zawsze mozna skoczyć do mnie na dach
http://asi-foto.pl/beta/pana.jpg
Teoretycznie to na niedzielnym plenerku robiliśmy z muzealnej wieży...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Szkoda, cholerka, że ta sigma do 10-tej, a nie do 15. Jak się ma godzinę drogi do centrum, to trochę rozkłada niedzielę, a kusi mnie popróbowanie 50-tki.
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 21-07-2010 o 22:54 Powód: Automerged Doublepost
C-F-K - forever
Piotr, moze poproś kogoś niech weźmie dla Ciebie obiektyw z Sigmy. Pewnie da się to załatwić. Chłopaki też mają niedzielę i nie mamy sumienia ich trzymac w firmie cały dzień.
ArtMag
Czyli rozumiem chodzimy od rana by o 16 się spotkać na zakończeniu? Trochę głupie ale nie mnie oceniać![]()
Widzę sa wątpliwości, wyjaśniam : świadomie plener został zorganizowany tak, że fotografujemy w luźnych grupach. Na niektóre wieże jak np. tą w katedrze i tak są ograniczenia co do ilości osób przebywających jednocześnie na tarasie widokowym (8 osób). Udanie sie tam wiekszą grupą spowodowało by tylko kolejki i nic by nie zmieniło. Rozproszenie plenerowiczów działa w tym wypadku na korzyść. Plener to : temat, miejsce i czas, a nie chodzenie za "rączkę", staramy się uświadamiać ten fakt już od dłuższego czasu. Tak żeby tradycyjnie, pomimo to, można się było spotkać, zorganizowaliśmy "zakończenie" pleneru o godz. 16.00. , godzina wybrana ze względu na Korowód Jakubowy, o godz 17.00.
Xsardas znam fajną dziewczynę, która na pewno nie da Ci robic co chcesza pomyslów to Ci znajdzie, aż nad to
![]()
ArtMag
Zdradź tajemnicę co to za jedna :P
Dobrze wiesz o co chodzi :P
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Jeśli to do mnie to wyobraź sobie że nie wiem.