Świetne portrety, świetna obróbka.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Szkoda, że mnie nie było w tym czasie w regionie![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Bardzo fajny reportaż, a za 9 to bym Ci medal dał.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Wybaczcie, ale jako fan "Pancernych" i filmów wojennych nie mogłem się oprzeć
Potraktujcie to z duuużym przymrużeniem oka
Impreza była fajna - niedługo następna tego typu inscenizacja w Kołobrzegu, polecam.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Piotrek, bardzo fajnie Ci to wyszło.
www.robertjachim.pl - Canon 5D MK I + pasja i chęci
Plener "Krajobraz industrialny" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Czternasty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników, niedziela 28 lutego 2010, godz. 9.45, przed bramą Papierni Skolwin, ul Stołczyńska 100. O godzinie 10.00 wchodzimy razem na teren papierni, prosimy o punktualne przybycie.
Tematem pleneru jest fotografia industrialna. Będziemy fotografować krajobraz przemysłowy. Inspiracji, a zarazem tematów dostarczą nam zabudowania, urządzenia i wszystko to co spotkamy na terenie Papierni Skolwin.
Jak zwykle będzie można bezpłatnie wypożyczyć obiektywy firmy SIGMA, specjaliści ze szczecińskiego SIGMA PRO Centrum, Arek i Bartek będą czekali na uczestników pleneru w siedzibie firmy na ul.: Krzywoustego 70/1 od godziny 8.30.
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
ArtMag
ooo - trzeba szybko skołować jakieś modelki :P
Może nawet się pojawię - pierwszy raz :P
To załatwimy jakiś czerwony dywan :PPP Zapraszamy.
ArtMag