Wspaniała pogoda dzisiaj, więc materiał na pewno będzie super. Mam nadzieję, że pokażecie co zrobiliście?
Wspaniała pogoda dzisiaj, więc materiał na pewno będzie super. Mam nadzieję, że pokażecie co zrobiliście?
Plener się odbył, nie było tak źle. Co prawda musieliśmy zmienić miejsce naszego spotkania. Okolice jeziora Szmaragdowego, wyglądały nadzwyczaj malowniczo dzisiejszego przedpołudnia. W plenerze wzięło udział ponad 40 osób. Zakończyliśmy go wspólnym pieczeniem kiełbasek i fotograficznymi rozmowami przy ognisku.
ArtMag
Było nas sporo pomimo zimna i śniegu:
Kiełbaski też były:
Nawet ognisko się udało rozpalić:
Buki też dopisały:
Tylko xsardas z oskarem zamiast patrzyć w oczy Dominiki usilnie wpatrywali się w jej obiektyw.
Tylko Tasia coś smutny. Pewnie dlatego, że mu obiektyw zamarzł a odmrażacza brakło. ;-)
A jak się już jakiś kadr znalazło to zawsze jakiś z żółtego systemu się przypałętał :-)
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 31-01-2010 o 17:25
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Mnie się nie udało dotrzeć- MAN nie chciał przyjechać więc wróciłem do domu i sam poszedłem po 10 do lasu ale w swoje okoliceMoże na następnej Migawce będzie lepiej
![]()
no, ładnie było
Tasia smutny? NIEMOŻLIWE!!
Tak jak poprzednicy: pogoda dopisała, był to ładny zimowy poranek.
1.
Humory dopisywały, toteż rozeszliśmy się w poszukiwaniu kadru, tudzież detalu
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Jak zauważył ArtMag, było nas sporo
9.
Kto zawczasu pomyślał o kiełbasce, miał okazję zjeść na ciepło.
10.
C-F-K - forever
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<