Jestem posiadaczem zbyt wielkich "dłoni" więc grip jest jak brzytwa dla tonącego![]()
Jestem posiadaczem zbyt wielkich "dłoni" więc grip jest jak brzytwa dla tonącego![]()
no coz gdzie bym nie zaszedl to mowia mi ze od poczatku roku jest problem z dostepczoscia akcesoriow i sprzetu Canon ... dotyczy to tez baterii
Canon FF
na cyfrowe.pl kupicie baterie bez problemu , ja dałem razem z przesyłka 314 zł..
Mi udało się nabyć na pstryk.pl w tym tygodniu za 289zl
W pstryk.pl są po 279 zł
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
http://allegro.pl/item623522039_aku_...arka_wawa.html
Wiem, że to chińszczyzna, ale opcja ładowania z instalacji 12 V z samochodu jest bardzo zachęcająca. Może zaryzykuję? Pytałem kilku gości, którzy kupili zamienniki na allegro i mówili, że poza brakiem informacji o zużyciu nie ma różnicy między oryginałem a zamiennikiem.
A stosował już ktoś zamiennik z oryginałem w duecie w gripie? W sumie jeżeli będzie info z jednego akumulatorka, to z drugiego nie potrzeba. Po prostu oryginał będzie się wolniej wyładowywał i jeżeli pokaże np 25 % mocy, to trzeba będzie to przemnożyć x2 w uproszczeniu.
Ostatnio edytowane przez David ; 29-04-2009 o 23:19