Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 151

Wątek: Gdzie kupić zamienniki Aku LP-E6 (do 5DMkII)?

Coś już napisał Awatar rodeoo
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

EBAY!!!
    proponuję zakupy
    LP-E6 z ladowarką

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trks...All-Categories

Bo u nas to za ruski rok
    Ostatnio edytowane przez rodeoo ; 25-02-2009 o 02:05

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam_k Zobacz posta
    tylko że te 10 zamienników będzie ci działało około 10 razy krócej niż oryginał. Nie lepiej jest mieć 2 porządne oryginały niż 10 podróbek ???
    O... naprawdę? A sprawdzałeś? Mamy tu na forum kilka fajnych wątków o zamiennikach.
    Ja używam obecnie 3 par zamienników z czego najstarsze kupowałem jakoś pod koniec 2005 roku czy na początku 2006 roku - Premium Goldy w eltec.pl, potem dwie sztuki Hahnela w multifoto w grudniu 2007 i potem jakoś w kwietniu czy maju 2008 znowu Premium Goldy w Eltecu (na szczęście mają inny spód niż starsza para więc je rozróżniam). Z żadną parą nie zauważyłem żadnych problemów.

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Aktualnie mam zamiennik hama ale kiedys miałem GP i byłem bardzo z niego zadowolony. Link pozwala wyszukać zamiennik tej firmy do danego urządzenia
    http://www.gpbattery.pl/gp.php?section=zamienniki
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Coś już napisał Awatar sleep

Domyślnie

Witam

Czy ma ktoś zamiennik do nowej 5-tki. Ewentualnie ma ktoś namiary do sprawdzonego sklepu, który obecnie posiada zamiennik lub oryginalny akumulator na stanie.

Dosłownie czasy komuny coraz bliżej - mam pieniążki a nie można kupić bo towaru brak.

Pozdro
    40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Obserwuje rynek niemal co dzień w poszukiwaniu dostępnych LP-E6 i z każdym kolejnym dniem mam nieodparte wrażenie, że ktoś w Canonie uznał 5DmII za niewypał i dlatego zablokował sprzedaż jego samego i akcesoriów.

To obłęd, że baterii (że o puszce nie wspomnę) nie dość, że nie ma, to jeszcze kosztują tyle, że za równowartość kupiłbym 10 zamienników BP-511 do 40D i spółki.

Panowie z Canona - żenada, po prostu żenada.

Hi,hi,hi..Woyd czekam z nadzieją że kupisz którąś z jedynek canona.Ciekawe jak skomentujesz cenę akumulatorków. :smile: A na serio ,to tak było jest i będzie że droższy sprzet ,to droższe dodatki,częsci i akcesoria w proporcji jak cena sprzętu tańszego do droższego .Niestety.Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Hi,hi,hi..Woyd czekam z nadzieją że kupisz którąś z jedynek canona.Ciekawe jak skomentujesz cenę akumulatorków. :smile:

Janmar - już chrzanić cenę, ale niech te baterie będą w normalnej sprzedaży. Mogę zrozumieć błąd w 5DmII i wgrywanie nowego softu w magazynie Ale co może być nie tak z bateriami, że nie ma ich w sprzedaży ??

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Janmar - już chrzanić cenę, ale niech te baterie będą w normalnej sprzedaży. Mogę zrozumieć błąd w 5DmII i wgrywanie nowego softu w magazynie Ale co może być nie tak z bateriami, że nie ma ich w sprzedaży ??
    No cóż.Gdyby życie było logiczne miałbyś rację.Po prostu patrz na to jak na teatr :smile: Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale co może być nie tak z bateriami, że nie ma ich w sprzedaży ??
    Może też mają firmware do wymiany?
    Żeby nie było jak w komórkach/laptopach gdzie baterie wybuchały .

Coś już napisał Awatar many74

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Może też mają firmware do wymiany?
    Żeby nie było jak w komórkach/laptopach gdzie baterie wybuchały .
    Babuch...................................... i piąteczki nie ma -normalnie jak u Czesia

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Witam

jak już ktoś wspomniał na forum - na Allegro.pl pojawiły się aukcje z zamiennikami LP-E6. Widziałem, że kilka produktów znalazło nabywców. Czy ktoś z Was jest może jednym z nich i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami ??

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów