Strona 7 z 16 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 151

Wątek: XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO Łódż 2-5.04.2009

Domyślnie

Linka nie mam, jest na stronie MTŁ, ale jesli ktos chce jechac z Krakowa na sama sobote - zglaszac sie bo potrzebujemy 2 osob Wyjazd ok. 7 rano, powrot wieczorem. Kontakt - 606 312 580

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Fajnie bylo. Tloczno jednak , mialem wrazenie ze sporo osob z poza branzy bylo , albo tak duza branza jest . Swietne modelki na stoisku Samsunga ( azjatka , mulatka i inne ;] pro przygotowane ) i na stoisku Sony ( samochod i 4 dziewczeta ).Przyklady ponizej ;]. Sprzet Canona byl , sporo , pomacalem sobie nowa 24 , 35 , na tym mi zalezalo , na porownaniu i zaden nie powalil ;]. Kilka nowych piatek bylo wiec tez mozna bylo sie nacieszyc i pomeczyc sprzet. Soniacz , Olympus , Sigma bardzo dobrze przygotowane , nawet 200-500 stala , robi wrazenie . Najgorzej chyba Nikon wypadl , jedna gablotka za nia bodaj cale 4 szkla , pomacac sie nie dalo , D3 byl chyba D700 , studio za to przygotowane na full wypas. Spooooro innego sprzetu ;].

Na minus, coz , niektorzy panowie zawodowcy czuli sie jakby sami tam byli , plecaki na 1m dlugie i szerokie , krzyczacy "tu sie patrz" itp , krolowie jednym slowem , poza sie boze , wypadalo by sie troche zachowywac a nie czasem z lokciami komus wchodzi w aparat.

Tak czy owak warto sie wybrac ;]

no comment...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no własnie, tłoczno, ciasno i co takiego Michał zobaczyłeś , pomacałeś...?? Mogłeś sobie prze godzinkę porobić fotki jakimś szkiełkiem..??

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Widzę, fajnie się zapowiada - może więcej tych fotek zapodasz
    5D + L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Pewnie ze moglem , dawales dowod i mogles latac z kazdym praktycznie szkielkiem sigmy cale targi , mi sie nie chcialo , podpialem sobie 120-300/2.8 i sprawdzilem , wczesniej nie mialem takiej mozliwosci nigdzie , pozytywne wrazenie , nawet sie zdziwilem ze az tak dobrze , od Canona nikt mnie tez nie wyganiala , jak mowilem pobawilem sie 24 , 35 , 200/2 , 85/1.2 , nowa piatka , tych rzeczy tez nie mialem szansy nigdzie pomacac i sprawdzic , cale iso przestrzelilem ta piatka zeby samemu moc sprawdzic na co ja stac , no i duzo mi dal fakt sprawdzenia 24 i 35 , wiem ze jednak nie chce 24 i bede cudowal jak bedzie trzeba , zeby kupic jednak 35.Wiec co jak co , jak widzisz , mozna byc zadowolonym ;].
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 02-04-2009 o 19:35
    no comment...

Domyślnie

Jeżeli można coś poradzić nie bieżcie ze sobą całego arsenału szkieł, co najwyżej jedno ulubione. Po co focić czymś swoim, jeżeli do dyspozycji jest cały arsenał Sigmy. Można robić fotki i testować jednocześnie. Wystarczy przy braniu pierwszego obiektywu dać dowód później już tylko wymieniać na kolejny. Sam osobiście byłem na targach 5 godz. i przetestowałem 5 szkieł, najdłużej Sigmę 24-70f2.8 IF. Co do stoiska Canona jak dla mnie zbyt skromne choć wielkie dzięki za możliwość przetestowania 200f2.0 Naprawdę serdecznie wszystkich zapraszam - warto!
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Fajnie bylo.
    I owszem, ale powiedz z czego ustrzeliłeś te dziewczyny.

A tak patrząc na nie (dziewczyny) to naprawdę buźki jak malowane, ale cała reszta jakby się miała rozlecieć

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

tzn co mialo by sie rozleciec ? ;]

5d+135
    no comment...

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Canon się na targach po raz kolejny popisał - nową piątkę do testowania dawali bez problemu, podpiąłem więc zamiast ich 24-105 swoje 24-70. Jak później na komputerze obejrzałem te zdjęcia to praktycznie wszystkie były nieostre. Pytanie teraz czy do testów dali jakiś drugi gatunek z błędami AF, czy był tylko dobrze skalibrowany pod jeden obiektyw(co nie wydaje mi się logiczne). dla porównania powiem że ostrości były na takim samym poziomie jak z mojego wysłużonego 20D. Na pewno takim podejściem Canon nie zyska sobie nowych klientów.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To nie Canon dal sprzet a FOTO-VIP bodaj , wiec tu male sprostowanie , watpie zeby Canon jako Canon maczal w tym palce , jutro lookne sample z 5d2 a ich szklami zobacze jak z ostroscia , moze swoje szkla mieli skalibrowane. Chociaz na 35 i 24 , i moim body , wszystko bylo ok.
    no comment...

Strona 7 z 16 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów