Ostatnio edytowane przez analogforever ; 01-04-2009 o 00:17 Powód: Automerged Doublepost
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Z mojego doświadczenie nie ma problemu z zakupem. Trzeba się umówić na sobotę powiedzmy 2 godz. przed końcem targów i można kupić cały wystawiony asortyment. Wyjątkiem są może premiery, które są tylko do demonstracji. Co do cen są na pewno atrakcyjne czytaj hurtowe, ale na pewno trzeba mieć orientacje bo może na allegro być taniej.
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Na pewno będzie większość firm "allegrowych" i z tego co się od nich dowiedziałem będą mieli prawie wszystko, nie tylko do pamacania, ale i do sprzedania.
Więc zamiast tobołków ze sprzętem lepiej zabrać portfel.
Chodź kusi mnie zabranie puszki, szkła i lampy... ale chyba lepiej posłuchać co mają do powiedzenia w trakcie prezentacji i szkoleń. A będzie czego posłuchać.
To już dziś!!! Jeszcze tylko pare godzin... nie moge sie doczekać
Canon EOS30D, Canon EFS 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM, Canon EF 70-200mm f/4 L USM, 3M5A 8/500, Canon 580 EXII
Podniecenie jak u nastolatka![]()
no comment...
wolę isc w tym czasie jakis plenerek prywatny popełnić...chyba że ktoś mi powie co może mnie tam zaskoczyć, czego nie zobaczę później w sklepie..??
No własnie jakież mogą być nowości na takich targach..?? Nowa firma z albumami..??Nie rozumiem tego podniecenia...??
Ok , ale idac do sklepu od tak nie wszystko bedziesz mogl pomacac , nawet rajd po sklepach damy na to w Lodzi nie oznacza ze pomacasz cos czego szukasz , a na targach masz wszystko pod dachem , chyba wszystko ;].
no comment...
Ja osobiscie nie znam sklepu w którym byłby cały taki asortyment na raz i chodzenie do sklepu tylko po to aby sobie poogladać sprzęt też wydaje się odrobinke śmieszne, nie mówiąc o tym że sprzedający może się wkurzyć podając kolejny obiektyw. A targi nie służą własciwie niczemu innemu jak właśnie promocji. Więc oglądać i "macać" można do woli (jedyny warunek że będzie to sprzęt foto a nie modelki).
Canon EOS30D, Canon EFS 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM, Canon EF 70-200mm f/4 L USM, 3M5A 8/500, Canon 580 EXII
Macie jakiś link z harmonogramem każdego dnia - bo coś mi sie chyba wydaje, że wygasł![]()
5D + L