Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 151

Wątek: XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO Łódż 2-5.04.2009

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay24h Zobacz posta
    Mam nadzieje że będzie można pod puszkę podpiąć jakieś szkło , wsadzić swoją kartę do "marka"
    Mnie się udało w ubiegłym roku włożyć kartę do 1Ds markIII z 600 L IS. Ale tak jak pisałem we wcześniejszych postach - najlepiej w czwartek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ja tam od 9:59 we czwartek bede , a moze i wczesniej w sumie heh , wiec przyjdzcie wszyscy w piatek

bez aparatu nie ma co isc ;]
    no comment...

Domyślnie

czyli zostaje sie spakowac i w droge...kolega pytal mnie czy byla mozliwosc skorygowania szkiel pod aparat? dziekuje wszystkim za informacje

Coś już napisał Awatar duss
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

heh....ale to tak troche dlupio z plecakiem sprzetu na plecach spacerowac miedzy "takimi towarami"
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
    Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez duss Zobacz posta
    heh....ale to tak troche dlupio z plecakiem sprzetu na plecach spacerowac miedzy "takimi towarami"
    No co ty...tam większość jak chodzi, a dziewuszki lubią jak im się fotki pstryka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    czyli zostaje sie spakowac i w droge...kolega pytal mnie czy byla mozliwosc skorygowania szkiel pod aparat? dziekuje wszystkim za informacje
    Raczej żadna z wystawiających się firm czegoś takiego nie robi, pozostaje serwis. Jeśli już to może Sigma ma takie możliwości bo mają duże stoisko zawsze - pewności jednak nie mam
    Ostatnio edytowane przez ArekLodzPl ; 31-03-2009 o 15:51 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar Tatanka74
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A czy ktoś wie, czy oprócz stoisk wystawienniczych to można na targach kupić coś ze sprzętu, np. statyw? Będę wdzięczna za info
    Canon EOS 1000D EF-S 18 - 55 mm Kit + EF 55 - 200 mm f/4.5-5.6 II USM

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Ja się wybierałam od samego rana w piątek no ale trochę mnie zmartwiliście tymi tłumami...tylko, że ja się nie będę pchała do tych najciekawszych pewnię ;D cyfrowych....chcicałabym i mam nadzieje popatrzeć na jakieś analogowe sprawy....teoretycznie wg zakresu targów powinno coś się znaleźć ale po liście wystawiających trudno się zorientować czy mam po co w ogóle jechać? Ktoś może wie czy jakaś firma z wystawiających się będzie coś analogowe wystawiać? Głównie chodzi mi o np Kodaka...chciałabym kupić nowego Ektara no i tak myślę, że na takich targach mogło i powinno być taniej niż w sklepie netowym....liczę na gruszki na wierzbie? No i druga sprawa to jestem zainteresowana tym czymś warsztat, szkolenie prezentacja? Pakietu Corel Drawskiego....ktoś wie jaki plan tej prezentacji ma być?
    Widziałam, że jakieś wydawnictwa tez mają się wystawiać.....eh...no nie zamartwiajcie mnie tymi tlumami :[
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

dwa lata temu byłem koło południa i nie było znowu takich dzikich tłumów,filmy to sobie raczej weź swoje ,jak Ci zabraknie tak jak mi podczas tamtego pobytu ,to biada.Analogowcom to nie specjalnie jest tam co oglądać,chyba że znowu będzie jakaś fajna modelka do sfotografowania,wtedy nie żałowałem trzy rolki zdjec z póżniejszą miss Polonia :-D Będę też w piątek ,jak wstanę to też przedpołudniem.

Tatanka 74

bedzie wszystkiego pełno ,tylko na zakupy to może jednak nie najszczęśliwsze miejsce.
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Łe to bezsensu...naprawdę nie widzi mi się focenie podczas targów...za małą siłę przebicia mam rhrhhr
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jesli bedzie faktycznie duzo "cialka" do focenia to ide w calym rynsztunku
    no comment...

Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów