Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 151

Wątek: XII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video FILM VIDEO FOTO Łódż 2-5.04.2009

Domyślnie

Też się załapałem na czwartek

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Mam plana zjawić się tam w piątek a jak będzie piknie to do soboty zostanę
    5D + L

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja też będę w piątek. Jak by ktoś potrzebował zaproszenie to lubię piwko i mam 3 wolne!
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    W akademikach na Lumumby wiem, że można się przekimać za opłatą jednorazową....konkretnych warunków nie znam...
    http://www.roa.uni.lodz.pl/index.php...=akademiki.php
    po kliknięciu na dom studencki na samym dole namiary na możliwość pokojów gościnnych.
    (tramwajem z Lumumby bezposrednio 15 i prawie bezposrednio (2 przystanki doprzejscia nozkami albo przesiadniecia sie do 15) to 12. Przejazd ok.30 minut trwa.

Najwygodniej bo najbliżej (po drugiej stronie ulicy) zlokalizowane są akademiki Politechniki Łódzkiej, jednak nie wiem czy oni również dysponują pokojami gościnnymi...trzeba napisac, zadzwonić i zapytać. http://samorzad.p.lodz.pl/osiedle.html

Na lumumbowie słyszałam o kwotach 20-30 zł, ale na ile są aktualne to przykro mi nie wypowiem się.
    Sorki za OT ale przypomniałaś mi dobre czasy na Lumumbowie ech akademiki ...człowiek się rozmarzył. Jak to było pięknie, i wolnym się było echh ...ok koniec marudzenia.
    Też planuje tam być
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Domyślnie

pytanie do uczestnikow poprzednich targow...czy warto brac ze soba sprzet? czy jest mozliwosc testowania obiektywow? czy na stoiskach wystawowych jest mozliwosc kupna sprzetu?

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    pytanie do uczestnikow poprzednich targow...czy warto brac ze soba sprzet? czy jest mozliwosc testowania obiektywow? czy na stoiskach wystawowych jest mozliwosc kupna sprzetu?
    Pewnie że można potestować, Sigma duże stoisko miało rok temu, Foto-Nova też dawała potestować sprzęt Canona( nawet 1Ds mkIII z podpiętą białą 600-tką). Jednak jak chcesz dokładnie i w spokoju pooglądać bądź w czwartek rano. W piątek już są tłumy i do najciekawszych stoisk się nie dopchasz, a jak się dopchasz to niechętnie dają pomacać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    Pytałeś czy jest możliwość kupna sprzętu - oczywiście że tak. Niektóre firmy stosują również promocje targowe i można coś urwać z ceny.
    Ostatnio edytowane przez ArekLodzPl ; 31-03-2009 o 09:59 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar duss
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

ale brac swoj aparat na targi czy raczej nie???
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
    Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl

Domyślnie

Mam nadzieje że będzie można pod puszkę podpiąć jakieś szkło , wsadzić swoją kartę do "marka"

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez duss Zobacz posta
    Pewnie że brać. Zawsze możesz sobie szkła popodpinać i przetestować - może coś się spodoba i przyda. A po drugie zawsze są ładne modelki i hostessy - możesz sobie uzupełnić galerię :-D

Początki nałogu Awatar roofman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez duss Zobacz posta
    Brać!! Choćby po to żeby sobie postrzelać do modelek będących na "ekspozycji" większości stoisk. W tamtym roku Olympus miał kanapę z modelkami, Sony "azjatki" w kimonach. Stoiska firm sprzedających oświetlenie też były "obmodelkowane" i dowolnie długo można było sobie ćwiczyć kadry.

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów