Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: [Kamila] moja wuwuwu ;)

Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Gratuluję i proszę o więcej zdjęć z Berlina

To niesamowite miasto, byłem kilka razy, żałuję, że nie dłużej niż kilka dni.

Czy możesz zdradzić, jak udało Ci się zrobić TAKIE zdjęcia w Pergamonie.

P.S. A może jakieś impresje z Poczdamu, to przecież niedaleko ?

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja sie troche mniej zachwyce strona. Nie lubie jak widze miniaturki ktore sa tylko wycinkiem calego zdjecia bo wtedy musze wszystkie otworzyc zeby sie dowiedziec czy jest ladne czy nie.

A co do zdjec to "Flora" mi sie najbardziej podobala
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Jac dzięki, zaraz się wezmę za błedy Moja przyszla (flashowa) strona na pewno nie bedzie tak wygladac To jest dobre na www o grach komputerowych. Za dużo bajerów, po wizycie na takiej stronie zamiast zdjęć będzie się pamietało tylko o latających kreskach i kółkach

Flashowe galerie są lipne? Czy nudne, czy wszystkie takie same? Ja najpierw zobacze jak to się robi i jakie są efekty. Póki co będzie frontpagowa.

Algernon-zdjęć z Berlina na pewno będzie więcej. A zdjęcia w Pergamonie zrobiłam Sigmą 70-300 APO. Prawie wszystkie na 300mm z odległości dwóch metrów
    Z Poczdamu mam tylko jedno zdjęcie http://www.kamila.poloniaberlin.de/odbicia/kaluza.jpg Ale na pewno będzie ich więcej bo to też piękne miasto.
    Cytat Zamieszczone przez Polaco
    A ja sie troche mniej zachwyce strona. Nie lubie jak widze miniaturki ktore sa tylko wycinkiem calego zdjecia bo wtedy musze wszystkie otworzyc zeby sie dowiedziec czy jest ladne czy nie.
    No właśnie to jest mankament, ale nie wiedziałam jak to zrobić inaczej. Ale staram się robić tak miniaturki, żeby kazda zachęcała do kliknięcia

Dziękuję jeszcze raz i biorę się za błędy.

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    jesli chcesz sie uczyc flasha to obiecaj ze twoja strona bedzie wygladala conajmniej tak jak ta: www.2advanced.com
    i myslisz ze ktos bedzie czekal kilkadziesiat sekund zanim przelecą te wszystkie wodotryski? Nie sądze.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

ja nie napisalem ze bedzie tyle samo wazyc tylko ze bedezie tak samo wygladac - chodzi o zaawansowanie projektowoflashowe a nie o szybkosc ladowania

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

mi tez nie chodzi o szybkosc ladowania tylko od lugosc tych "bajeranckich" wstawek . Cos lata, rozwija sie, zwija a tersci ani widu ani slychu.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

dobra nie robmy OffTopa, kazdy wie o co komu chodzi ;-)

Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila

Algernon-zdjęć z Berlina na pewno będzie więcej. A zdjęcia w Pergamonie zrobiłam Sigmą 70-300 APO. Prawie wszystkie na 300mm z odległości dwóch metrów
    Z Poczdamu mam tylko jedno zdjęcie http://www.kamila.poloniaberlin.de/odbicia/kaluza.jpg Ale na pewno będzie ich więcej bo to też piękne miasto.
    Dzięki za informacje o Pergamonie

Będę w sierpniu dwa dni przejazdem w Berlinie i może uda mi się na spokojnie zrobić trochę zdjęć.

Coś już napisał Awatar Brodi
    Miasto
    Warsaw, Poland

Domyślnie

404: ...File Not Found...

A szkoda, bo chciałem co nieco zobaczyć przed Waszymi zmaganiami z "odbiciami"

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brodi
    404: ...File Not Found...
    U mnie to samo.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów