Jac dzięki, zaraz się wezmę za błedy Moja przyszla (flashowa) strona na pewno nie bedzie tak wygladac To jest dobre na www o grach komputerowych. Za dużo bajerów, po wizycie na takiej stronie zamiast zdjęć będzie się pamietało tylko o latających kreskach i kółkach

Flashowe galerie są lipne? Czy nudne, czy wszystkie takie same? Ja najpierw zobacze jak to się robi i jakie są efekty. Póki co będzie frontpagowa.

Algernon-zdjęć z Berlina na pewno będzie więcej. A zdjęcia w Pergamonie zrobiłam Sigmą 70-300 APO. Prawie wszystkie na 300mm z odległości dwóch metrów
Z Poczdamu mam tylko jedno zdjęcie http://www.kamila.poloniaberlin.de/odbicia/kaluza.jpg Ale na pewno będzie ich więcej bo to też piękne miasto.
Cytat Zamieszczone przez Polaco
A ja sie troche mniej zachwyce strona. Nie lubie jak widze miniaturki ktore sa tylko wycinkiem calego zdjecia bo wtedy musze wszystkie otworzyc zeby sie dowiedziec czy jest ladne czy nie.
No właśnie to jest mankament, ale nie wiedziałam jak to zrobić inaczej. Ale staram się robić tak miniaturki, żeby kazda zachęcała do kliknięcia

Dziękuję jeszcze raz i biorę się za błędy.