Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: [jchyra] Puszcza Białowieska

jchyra
    Guest

Domyślnie [jchyra] Puszcza Białowieska

Witam forumowiczów.
    To jest Rezerwat Ścisły Białowieskiego Parku Narodowego. Śnieg jest z zeszłego roku, ale mimo wszystko ciekaw jestem Waszych opinii. Tym bardziej, że pliki przeszły liczne zabiegi.

1.

2.

3.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Przesiadłeś się na Canona? ;-)

Zdjęcia bardzo fajne, klimatyczne. Tylko, że w ten sposób przypominasz mi, że nie obrobiłem jeszcze większości swoich ze zlotu zimowego
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Fajne zdjęcia, często bywam ale jakoś nie mam do tego oka i czasu

jchyra
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Przesiadłeś się na Canona? ;-)
    :-) Nie, jak się domyślasz, jeśli chodzi o krajobraz zostaję przy 6x7

PS
    Miło Cię widzieć.

dazz
    Guest

Domyślnie

Jako mający podlaskie korzenie miłośnik puszczy białowieskiej muszę powiedziec, że zdjęcia bardzo mi się podobają. Klimat oddany jak należy. Widać zabiegi, o których wspominasz - nie przepadam za takimi - ale dzieki nim zdjęcia robią pewnie większe wrażenie.

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ładne. Bardzo dobre zdjęcia. Bardzo podoba mi się kolorystyka i nastrój jaki na nich panuje. Czekam na więcej
    400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

jchyra
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz Zobacz posta
    Jako mający podlaskie korzenie miłośnik puszczy białowieskiej muszę powiedziec, że zdjęcia bardzo mi się podobają. Klimat oddany jak należy.
    Dziękuję, właśnie na oddaniu klimatu zależy mi najbardziej.

Cytat Zamieszczone przez dazz Zobacz posta
    Widać zabiegi, o których wspominasz - nie przepadam za takimi - ale dzieki nim zdjęcia robią pewnie większe wrażenie.
    Chodzi o korektę czy jakieś błędy w malowaniu? Sporo moich prac powstaje w wyniku łączenia wielu fotografii, domalowywaniu brakujących i zamalowywaniu zbędnych elementów. Zależy mi nie tylko na wybraniu najlepszego zdjęcia spośród trzech, ale i wyeliminowaniu wszelkich błędów.

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Chodzi o korektę czy jakieś błędy w malowaniu? Sporo moich prac powstaje w wyniku łączenia wielu fotografii, domalowywaniu brakujących i zamalowywaniu zbędnych elementów. Zależy mi nie tylko na wybraniu najlepszego zdjęcia spośród trzech, ale i wyeliminowaniu wszelkich błędów.
    raczej o malowanie same w sobie, ale to tylko kwestia podejścia do fotografii, efekt oczywiście piękny

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

A mi się wydają bardzo nienaturalne i nie za bardzo mi się podobają. Jednak zaciekawiła mnie Twoja obróbka i chętnie zerknełabym na oryginały. Pokażesz?

jchyra
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    A mi się wydają bardzo nienaturalne i nie za bardzo mi się podobają. Jednak zaciekawiła mnie Twoja obróbka i chętnie zerknełabym na oryginały. Pokażesz?
    Skany z negatywu są jak nieumalowana kobieta. Ja uważam, że mogą być równie piękne, ale powszechna opinia jest zgoła inna. Także nie pokażę, bo... trochę wstyd :-D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów