Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Keyhole - dziwaczna, ale bardzo wygodna uprząż piersiowa na aparat

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Tak samo działa Toploader.Dodatkowo chroni aparat przed uderzeniem,deszczem,kurzem no i mozna cos tam włozyć lub doczepić.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    bardziej by się przydało coś, co umożliwia równoległe trzymanie się aparatu na brzuchu i robienie zdjęć z ukrycia... naprawdę nie ma jeszcze takiego wynalazku?
    Wisi aparat z gripem na pasku sobie.Szkło szerokie ~~35mm.Podtrzymuję od dołu żeby się nie bujał i mniej ważył.A ze w gripie na dole jest spust..Nie pstrykac centralnie na wprost i wtedy jak obiekt się w Ciebie wpatruje.Nic więcej nie trzeba :smile:.Tylko że z publikacją moze byc gorzej..
    Można kombinować z pilotem na radio i aparatem postawiobym sobie na stoliku czy murku ,ale to już dla Bonda,Jamesa Bonda :smile:
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 24-01-2009 o 20:18 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tatanka74 Zobacz posta
    no nie wiem, czy mogę się zgodzić, że bezużyteczne - myślę, że może być bardzo użyteczne chociażby przy zmianie obiektywu - wtedy zazwyczaj brakuje trzeciej ręki, a tu proszę takie "trzymadełko" i problem z głowy :-D
    Ja bym i tak nie umiała wymienić obiektywu jedną ręką, no chyba że toto by trzymało aparat jak imadło

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Przepraszam, że odgrzewam temat, ale czy zna ktoś może jakąś alternatywę dla tego pomysłu? Bo koszty takiej zabawki przy obecnym kursie dolara są dość duże. Czy w Polsce jakiś sklep sprzedaje tego typu (lub podobny) wynalazek za bardziej przystępną cenę?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów