Witam, chcę kupić katę pamięci od kogoś zasłyszałem iż lepiej żebym się upewnił więc pytam 400D maksymalnie o jakiej pojemności kartę będzie czytać?
Witam, chcę kupić katę pamięci od kogoś zasłyszałem iż lepiej żebym się upewnił więc pytam 400D maksymalnie o jakiej pojemności kartę będzie czytać?
miałem 4gd i chodził bezproblemowo, ale słyszałem, ze miał kłopty z 8gb. Pozdrawiam
dziękuje za info, bo właśnie słyszałem że 400D tylko do 4GB nie chciałem tego pisać coby się ktoś nie sugerował czasamiwidać że do 16GB sobie śmiga więc jeszcze raz dzięki. Pozdro
Z ciekawości poszedłem do znajomego, który posiada CF 16GB. Po włożeniu karty, body pokazywało możliwość zrobienia 263 RAW'ów (dla porównania 2GB ma możliwość 197 RAW). Prawdopodobnie body zgubiło z pojemnością, ale zapisuje poprawnie pliki.
"350D, nie widzi 16GB karty."
a to może jednak coś w tym jest :/ ma ktoś jeszcze możliwość sprawdzenia tak jak Elgi?
EOS + Speedlite
Ja również polecę 2 mniejsze karty zamiast jednej wielkiej. Tak jest po prostu bezpieczniej.
Pozdrawiam
Jakub Kaniuka
Konsultant Handlowy cyfrowe.pl
Zawsze lepiej dzielic na mniejsze np. po 4gb/8gb. Wszystko oczywiscie w zaleznosci jakie body i jakie generuje duze RAWy.