Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maik30d Zobacz posta
    Witam. Ja staram się o dofinansowanie z Up na otwarcie działalności zajmującej się fotografią okolicznościową. Mam dwa szkolenia lecz w Up mile widziane jest zaświadczenie, iż mam jakieś doświedczenie np. nieodpłatne focenie ślubu jako praktykujący fotograf itp. Czy ktoś z kolegów wypisałby mi takie zaświadczenie ?? :rolleyes:
    A nie mógłbyś choćby pokazać jakichś zdjęć ślubnych swojego autorstwa? Chyba, że dopiero zaczynasz myśleć o fotografii ślubnej.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    A nie mógłbyś choćby pokazać jakichś zdjęć ślubnych swojego autorstwa? Chyba, że dopiero zaczynasz myśleć o fotografii ślubnej.
    Robiłem śluby u znajomych lecz w UP kobieta powiedziała, że takie zaświadczenie zwiększa szanse na dofinansowanie. Teraz jest post, więc nie mam jak pracować jako 2 fotograf. Serio bardzo potrzebuje takiego "lipnego" zaświadczenia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów