Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

Domyślnie

No właśnie w mojej umowie z UP nie ma nic na ten temat. Aktualnie mieszkam w innym mieście niż moim rodzinnym, w którym mam zarejestrowaną działalność i nie bardzo mi się chce tam jechać. Umowa przestała obowiązywać 1 lipca, urząd póki co milczy, to i ja będę milczał

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    No właśnie w mojej umowie z UP nie ma nic na ten temat. Aktualnie mieszkam w innym mieście niż moim rodzinnym, w którym mam zarejestrowaną działalność i nie bardzo mi się chce tam jechać. Umowa przestała obowiązywać 1 lipca, urząd póki co milczy, to i ja będę milczał
    odezwą się, nie bój się.. a że są wakacje to szczerze mówiąc bym zadzwonił do nich i temat załatwił do końca..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    odezwą się, nie bój się.. a że są wakacje to szczerze mówiąc bym zadzwonił do nich i temat załatwił do końca..
    niekoniecznie się odezwą.

u mnie się nie odzywają bo w umowie jest napisane co i jak i do kiedy dostarczyć.
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mastercheat Zobacz posta
    niekoniecznie się odezwą.

u mnie się nie odzywają bo w umowie jest napisane co i jak i do kiedy dostarczyć.
    to tym bardziej bym zadzwonił - bo mogą się odezwać że skoro nie przyniosłeś kwitów w terminie to czekają na przelew
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów