Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie zgadzam sie - ja zostalem poinformowany ze nie mozna pracowac ani na umowe zlecenie, ani tez na umowe o dzielo - jedyny zakres prac jakie mozemy prowadzic musza miescic sie w zakresie dzialalnosci naszej firmy i musza wynikac z przypisanych punktow PKD ktore wpisalismy we wniosku o dotacje.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Nie zgadzam sie - ja zostalem poinformowany ze nie mozna pracowac ani na umowe zlecenie, ani tez na umowe o dzielo - jedyny zakres prac jakie mozemy prowadzic musza miescic sie w zakresie dzialalnosci naszej firmy i musza wynikac z przypisanych punktow PKD ktore wpisalismy we wniosku o dotacje.
    ja dostałem podobne info (źe nie można na te umowy). Z tym że można wykonywać usługi nie tylko w zakresie PKD wynikającym z wniosku o dotację ale ze wszystkich które są wpisane do ewidencji DG. U nas wiodącym jest fotografia ale są też różnie takie typu prace informatyczne itp. i te bez problemu można wykonywać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dodam jeszcze że zamiast na zlecenia czy o dzieło większość firm będzie wolała fakturę/rachunek
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 08-04-2010 o 11:53 Powód: Automerged Doublepost
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów