Witam,
czy te dofinansowania na sprzęt foto są ciągle aktualne? Ile mniej więcej teraz można dostać?
Witam,
czy te dofinansowania na sprzęt foto są ciągle aktualne? Ile mniej więcej teraz można dostać?
Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9
https://www.youtube.com/@HubertMultana
nie ma dofinansowań na "sprzęt foto", są dofinansowania na rozpoczęcie własnej działalności. wejdź na strone urzędu pracy w miejscu w którym mieszkasz to wszystko powinno pisać![]()
Z własnego doświadczenia radzę dzwonić do urzędów i nie polegać na ich stronach.
a najlepiej jest się wybrać samemu, wszystkiego się dowiesz. pozatym uprzedzam, że nie jest wcale tak łatwo dostać pieniądze- nie jest tak, że rozdają każdemu kto się zgłosi jako chętny, żeby sobie kupić nowy sprzęt :P
Witam. Ostatnio się zacząłem interesować. Mam do was pytanie? Jak to wygląda u osób młodych 20-22 lata?? Czy mają ciężej założyć firmę i uzyskać dofinansowanie?? Powiedzmy, że nie mam na razie żadnych warsztatów, i szkół ukończonych w kierunku fotografii. A chciałbym zacząć prowadzić firmę np: w fotografii produktowej.
Obecnie jest to niestety niemożliwe - info z mojego PUPu, jestem w podobnej sytuacji.
Pozdrawiam, Krzysztof
Niemożliwe tzn czemu??
U mnie jeszcze mają kaskę,dają 16000pln. I bym nawet dostał,ale wymagają ukończenia kursu fotograficznego.Ma ktoś może namiar na firmę specjalizującą się w tego typu kursach?
Ostatnio edytowane przez arkosol ; 24-10-2011 o 18:23