Strona 114 z 152 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 131 do 1 140 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Moja kasa juz wydana - sprzet przyjezdza dzis To co czytam na ostatnich stronach tego watku sprawia ze w kieszeni otwiera mi sie noz... jakas masakra z tymi urzednikami. Takie cyrki wam odstawiaja, ze zaczynam dziekowac Bogu ze u mnie juz po wszystkim praktycznie - jeszcze tylko zalozenie dzialalnosci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mk307 Zobacz posta
    Jeszcze jedno małe info, w naszym UP wydają zaświadczenie że jest się bezrobotnym, co umożliwia w Urzędzie Miejskim rejestrację działalności z tkz. zniżką czyli bezkosztowo, zostajemy zwolnieni z opłat, może to mała oszczędność ale jednak.
    Nie mialem takiego oswiadczenia , nie nie placilem przy zakladaniu dzialalnosci ( chyba ze UM wiedzial juz o tym )
    no comment...

Dopiero zaczyna

Domyślnie Bzdura!

Zmieniły się przepisy od kwienia, rozpoczęcie działalności jest bezpłatne dla wszystkich.
    Ale miło, że udało się wprowadzić urzędnikom Ciebie w miły nastrój.

T.

Cytat Zamieszczone przez mk307 Zobacz posta
    Jeszcze jedno małe info, w naszym UP wydają zaświadczenie że jest się bezrobotnym, co umożliwia w Urzędzie Miejskim rejestrację działalności z tkz. zniżką czyli bezkosztowo, zostajemy zwolnieni z opłat, może to mała oszczędność ale jednak.

Początki nałogu

Domyślnie

Czacha pochwal sie zakupami .

Ja w wakacje planuje zawiesic sie w prawach studenta i potem reaktywowac i w tym czasie zlozyc wniosek do PUPu. Ciekawe czy zdaza rozpatrzyc i co powiedza moje Panie z Dziekanatu

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

5D2 + 35L + 50/1.4 + 85/1.8 + 580EXII + 16GB UDMA .. i jeszcze na grip zostalo

Wczoraj zrobilem pierwsze fotki testowe

http://www.piotrczechowski.pl/blog/2...przed-wystawa/

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Uszy psy obcinają a Ty robisz zdjęcia? ? ?

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Rzadny krwi jestem

Domyślnie

Że ci na samą fotografie dali to nieźle musiałeś ich zauroczyć u nas w urzędzie artyści są traktowani po macoszemu, ja musiałem 2 profile otworzyć, bo na fotki albo video bym nie dostał.
    Canon FF i słoików kilka

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

15 letnie doswiadczenie poparte wersnizami, zalozenie oraz dzialalnosc w bgf, 4letnia praca w sklepie foto, doswiadczenie w pracy jako operator, wspolprowadzenie kursow dla poczatkujacych ... fotografia to moje zycie, wiec mysle ze gdyby nie dali byl by dopiero to skandal

ale kolega z 2-letnim stazem w zdjeciach slubnym (ja mam staz 2 slubow, a nie lat) nie dostal ... ot zagwozdka

Domyślnie

Pewnie stwierdzili że sezonowo będzie focił kotlety, i dlatego nie otrzymał bo za duże ryzyko przy niepowodzeniu.
    Canon FF i słoików kilka

Strona 114 z 152 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów