Cytat Zamieszczone przez mk307 Zobacz posta
Do 40 tyś ale dla firm nowo powstałych które wygrały konkurs rekrutacyjny, w firmie która prowadzi szkolenia w każdym województwie inna, w zależności która wygra konkurs-przetarg na te szkolenia, ściśle określone uwarunkowania, w dolnośląskim z wyszczególnieniem dla kobiet 25-40 powracających do aktywności zawodowej, lub pracujących w małych lub mikro przedsiębiorstwach na umowę o pracę, dodatkowo kolejny najważniejszy warunek wkład własny 10%, i w tym roku to działalność musi być z wiązana z promowaniem własnego regionu, i jeszcze mały dodatek związana z Euro 2012.
Więc mistrzostwo świata kto wygra. Do tego EU ograniczyła przyznawanie środków, więc wygrywają najlepsi "oczywiście"...
Te dotacje to jeden wielki żart, przeszedłem wszystkie etapy rekrutacji we Wrocławiu, zostałem zakwalifikowany do dofinansowania ale nie otrzymałem go z powodu "braku środków".

Mydlą oczy - 6 edycji, w każdej teoretycznie dofinansowanie powinno dostać 15 osób a dostaje 5(czyli w sumie 30 przez ponad rok) bo resztę kasy zjadają szkolenia i obsługa wielgachnego biura z 10 pracownikami...

Takie cyrki to chyba tylko w Polsce są możliwe...