Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
no to mogą Ci "nie zawracać tyłka" - wystarczy że nie będziesz chciał tych pieniędzy. możesz je zarobić przecież inaczej, np. na budowie.
tak się składa, że akurat przez miesiąc mi ten tyłek zawracali. A to całe szkolenie to żal. Ogólne informacje których mogę się dowiedzieć sam z wielu źródeł. Żadnych konkretów - tylko suche definicje których trzeba się było na test wykuć. Te kursy były bardziej po to, żeby sobie prowadzący dorobili i zareklamowali własną działalność...
Jedyne co było dobre to to, że jak szybko napisałeś biznesplan to mogłeś go tam dać "do sprawdzenia" i ew. dostawałeś jakieś sugestie co "poprawić, zmienić, ulepszyć" - tyle, że akurat w moim nie było nic do poprawy.
Ja rozumiem, że to mogło być jakoś pomocne dla ludzi mało ogarniętych, no ale moim zdaniem jak się nie umie samemu napisać porządnego biznesplanu to jak tu mówić o prowadzeniu własnej działalności... Tym bardziej, że to nie był taki typowy biznes plan tylko zestaw pytań na które trzeba było odpowiedzieć w kolejności... No błagam...