W chwili obecnej będą obcinać cześć środków nawet te przyznawane z UP, w działalności trzeba dawać jak najwięcej informacji związanych z EURO 2012, bo pozostałe będą przyznawane w w późniejszym terminie albo nawet odrzucane pomimo prawidłowości.
W chwili obecnej będą obcinać cześć środków nawet te przyznawane z UP, w działalności trzeba dawać jak najwięcej informacji związanych z EURO 2012, bo pozostałe będą przyznawane w w późniejszym terminie albo nawet odrzucane pomimo prawidłowości.
Canon FF i słoików kilka
mk307, możesz wskazać źródło tych informacji? Chętnie poznam szczegóły.
40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.
no to superancko, troche zazdroszcze i nie moge sie doczekac decyzji rozpatrzenia mojej![]()
Master podzielisz się swoim biznesplanem?
Będę wdzięczny za przesłanie na maila - husky_@gazeta.pl
Trzy dni temu złożyłam wniosek, a dziś zadzwonił pan z UP z pytaniem o możliwość spotkania w miejscu siedziby firmy...Jako że jestem poza miastem, musiałam przełożyć termin wizyty, jednak zastanawia mnie powód takiego spotkania/ kontroli? Komisja jeszcze nie rozpatrywała wniosku (podobno). Czy Was też sprawdzali w jakikolwiek sposób przed decyzją komisji?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Edit
Dodam, że w moim przypadku siedzibą firmy będzie użyczone mieszkanie, na co załączyłam kopię umowy użyczenia oraz akt notarialny.
Ostatnio edytowane przez Ariene ; 12-03-2010 o 14:14 Powód: Automerged Doublepost