Strona 88 z 152 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 871 do 880 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Dotacje niedługo mają się kończyć, nie pamietam tylko o ktory rok chodzilo - 2011 czy 2013?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    bylo trzeba startowac do 40tys
    Szczególnie jak się jest facetem z dużego miasta o małym bezrobociu w wieku 30 lat, a preferowane są kobiety, z małych miejscowości o dużym bezrobociu w wieku do 25 i powyżej 45 lat

Poza tym jeszcze nie ma kasy - znajoma się dowiadywał i od pół roku np. w Poznaniu nie ruszył żaden program EFSowy na ta dotację

Ja wyznaję zasadę lepszy wróbel (19 tys.) w garści niż gołąb na dachu. A mając już firmę mogę starać się o inną kasę z unii np. w ramach programu 8.1. innowacyjna gospodarka

pzdr
    Tomek
    analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

Ha a czy program 8.1 nie jest na jakiś e-biznes ?
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No to wlasnie , zeby dziabnac inny temat bo ile mozna gadac o "pupie" , jakie sa mozliwosci uzyskania dotacji ( czesciowej nawet ) dla fimr juz isteniejacych ? Z tego co widze pobieznie to w sytuacji fotografii raczej nic nie ma , glownie pro ekologiczne rzeczy , e-biznes , pomoc niepelnosprawnym itp sprawy.
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No to wlasnie , zeby dziabnac inny temat bo ile mozna gadac o "pupie" , jakie sa mozliwosci uzyskania dotacji ( czesciowej nawet ) dla fimr juz isteniejacych ? Z tego co widze pobieznie to w sytuacji fotografii raczej nic nie ma , glownie pro ekologiczne rzeczy , e-biznes , pomoc niepelnosprawnym itp sprawy.
    A może, mając już działającą firmę, zamiast żebractwem, zająć się działalnością do jakiej firma została utworzona?
    ...z tym że ja truskawki posypuję cukrem.

zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Hehe, to samo miałem napisać. Z drugiej strony wiesz HuleLam, nie jest łatwo wbić się na rynek fotografii (zwłaszcza ślubnej) bez sprzętu za 60 patyków. Więc najpierw trzeba nazbierać a dopiero później do ludzi, żeby się nie zbłaźnić.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Z drugiej strony wiesz HuleLam, nie jest łatwo wbić się na rynek fotografii (zwłaszcza ślubnej) bez sprzętu za 60 patyków.
    Wszyscy lokalni fotografowie (ci, kórzy stanowią 90% rynku) mają tak drogi sprzęt? Icannotbelieveit
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    A może, mając już działającą firmę, zamiast żebractwem, zająć się działalnością do jakiej firma została utworzona?
    ...z tym że ja truskawki posypuję cukrem.

zdRAWki
    ale madry uhoho ... a niby co ja robie ? parkiety ukladam ?

w sumie to wkur@#%#% sie , co ty sobie myslisz , ze kazde dofinansowanie to zebractwo ? a po co one sa wedlug ciebie ? bo dla mnie po to zeby rozwijac dzialalnosc

tak moge myslec zeby jakos studio rozwinac i rozszerzyc zakres , te dotacje nie sa juz takie darmowe do konca

zreszta po co mam plodzic sie jak mozna w odpowiedzi liczyc na takie kretynskie teksty...

zdRAWki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wyobraz sobie ze dzialalnosc fotograficzna to nie tylko kupowanie pieprz@#^# eLek i pelnych klatek
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 10-03-2010 o 20:59 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    w sumie to wkur@#%#% sie , co ty sobie myslisz , ze kazde dofinansowanie to zebractwo ? a po co one sa wedlug ciebie ?
    Każde dofinansowanie psuje rynek. Z założenia. A Tobie widzę się argumenty skończyły i jedziesz ad personam. Cóż, i tak życzę sukcesu w działalności fotograficznej - w pozyskiwaniu dotacyj... nie wypowiem się.
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Sam pojechales , ze swoim zebractwem... nie masz nic madrego w temacie do powiedzenia , to po prostu nie pitol.

Dofinansowanie psuje rynek , dobre sobie , haslo roku...

Wkur$% mnie taka mentalnosc i zenujace podejscie do tematu , ot co .
    no comment...

Strona 88 z 152 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098138 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów