Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

tak, dolaczam 30 fotek 15x21cm - przede wszystkim reporterka, potrety i troche ze slubow

wiem ze komisja nie jest od artyzmu, ale oprocz zaswiadczen z kursow (sam prowadzilem dwa), informacji o 7-letniej dzialalnosci w stowarzyszeniu fotograficznym, pracy jako operator oraz swoich osiagnieciach indwidualnych pomyslalem ze warto je dorzucic ... jak to mawiaja jedno zdjecie warte tysiaca slow

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    tak, dolaczam 30 fotek 15x21cm - przede wszystkim reporterka, potrety i troche ze slubow

wiem ze komisja nie jest od artyzmu, ale oprocz zaswiadczen z kursow (sam prowadzilem dwa), informacji o 7-letniej dzialalnosci w stowarzyszeniu fotograficznym, pracy jako operator oraz swoich osiagnieciach indwidualnych pomyslalem ze warto je dorzucic ... jak to mawiaja jedno zdjecie warte tysiaca slow
    no ja waśnie idę jutro odebrać foty z labu.

masz może jakiś pomysł jak je wpiąć do biznesplanu?

Koperta jakoś mi się źle kojarzy a też nie chciałbym aby się poniewierały za bardzo...
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów