Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    MM-architekci jedno drugiego nie wyklucza. Wszędzie się trąbi by brac los w swoje ręce-> zakładać firmy … . A coraz większej rzeczy uczących się ludzi który prawdopodobnie będą wykształceni odcina się do tego dostęp. Nie tylko ja ale z tego co wiem jest ogromna rzesza ludzi(studentów) którzy maja świetne(wg nich) pomysły na biznes, jednak brak im grosza na start. Bo niby studia SA darmowe duperele… ale tak naprawdę wiadomo ile to kosztuje i często nawet to stypendium to mało. I tak gro z nich pracuje po sklepach czy w Mc’Donaldach…. .
    Przepraszam bardzo, ale czy tylko PUP daje dotacje na założenie działalności? No offence, ale zamiast biadolić, jaki to polski student biedny i uciśniony, proponuje najpierw poszukać informacji o dotacjach. Nikt Ci na tacy pieniędzy nie poda, ale trochę wysiłku i na prawdę można wystartować ze swoim biznesem. PO KL 6.2, inkubatory przedsiębiorczości i lokalne konkursy na ciekawe biznesplany czekają..
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

kogut masz rację, i ja to wiem, tylko to juz nie jest tak łatwe i pewne jak "zwykła dotacja". Nikt nie biadoli bo jakoś sie ciągnie.
    Ostatnio edytowane przez dj_zibi ; 15-03-2009 o 22:52

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów