Strona 57 z 147 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

A nie miałeś problemu, z tym że załączyłeś te umowy?

nie czepiali się tego że jak to umowy skoro nie ma działalności. albo skoro możesz robić foto bez działalności to po co w ogóle zakładać?

Ja w sumie mam spisanej jakieś tam umowy o dzieło na ten rok i się zastanawiałem czy to ujmować w biznesplanie.
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

te umowy dla nich to promesy jakby , moze i nawet jest to naginanie prawa ( chociaz odprowadzajac podatek od tego wszystk ok , a te umowy to nie 20 umow i moj dochod roczny ) ale watpie , pokazujesz im ze masz juz zlecenia a zalozenie dzialalnosci to kolejny krok
    no comment...

uczciwy
    Guest

Domyślnie

a jak nie mam zadnych zlecen, to tez sie warto starac o ta dotacje??? nie chce bulic tych 350 zl co miesiac jak nie bede mial zlecen!!! a znow do zlecen potrzebuje extra sprzetu conajmniej 5d II i dobrych szkiel na ktore bedzie mnie stac jak dostane dotacje i wtedy cis zaczne robic ale nie wiem czy bede mial zlecenia i jak szybko..... jak to zalatwic??? pomozcie cos. dzieki tak wogole.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uczciwy Zobacz posta
    a jak nie mam zadnych zlecen, to tez sie warto starac o ta dotacje??? nie chce bulic tych 350 zl co miesiac jak nie bede mial zlecen!!! a znow do zlecen potrzebuje extra sprzetu conajmniej 5d II i dobrych szkiel na ktore bedzie mnie stac jak dostane dotacje i wtedy cis zaczne robic ale nie wiem czy bede mial zlecenia i jak szybko..... jak to zalatwic??? pomozcie cos. dzieki tak wogole.

Dzizys charajs - zainstaluj sobie człowieku firefoxa i zacznij używać shifta, pojedynczych kropek a zrezygnuj z wykrzykników i znaków zapytania.

Domyślnie

po pierwsze musisz mieć pojęcie o robieniu zdjęć
    po drugie posiadać portfolio, aby zdobyć zlecenia
    dopiero wtedy sprzęt i naprawdę nie musi to być 5d2 i same stałki "L"
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

do zlecen potrzeba umiejetnosci i sensownego portfolio , wiec faktycznie pomysl o dotacji na cos innego , bo daleko nie zajedziesz...
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Kolega ma coś wspólnego z fotografią poza pisaniem na forum Canonistów?

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

znana jest już komuś aktualna kwota dotacji?

u mnie w użędzie już można składać wnioski, ale zdaje się ze jeszcze kwota nie została podana.

tak sobie liczę i porównuję te średnie zarobki z poszczególnych kwartałów i wychodzi mi, że to będzie teraz ok 19500 zł do wzięcia.

Kurcze przydało by się już to dokładnie wiedzieć, żeby wiedzieć jak zakupy rozplanować.
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Dopiero zaczyna Awatar color

Domyślnie

U mnie w zeszlym roku bylo 18500zł, ale w tym babka powiedziala ze jeszcze nie wiedza bo nie dostali narazie swojego przydzialu z centrali:neutral: jak bedzie wiecej to znow bede w kropce co wybrac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez color Zobacz posta
    U mnie w zeszlym roku bylo 18500zł, ale w tym babka powiedziala ze jeszcze nie wiedza bo nie dostali narazie swojego przydzialu z centrali:neutral: jak bedzie wiecej to znow bede w kropce co wybrac
    6xśrednia krajowa z roku poprzedniego, w Poznaniu już wyliczyli, że w tym roku będzie to 18650 zł - max. kwota dotacji
    analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm

Strona 57 z 147 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów