Napisz pismo mówiące o tym, że Twoi rodzice wyrażają zgodę jako właściciele na prowadzenie przez Ciebie działalności gospodarczej w mieszkaniu/domu/lokalu (podaj adres) i daj rodzicom do podpisania. Dla US to wystarczy.
Napisz pismo mówiące o tym, że Twoi rodzice wyrażają zgodę jako właściciele na prowadzenie przez Ciebie działalności gospodarczej w mieszkaniu/domu/lokalu (podaj adres) i daj rodzicom do podpisania. Dla US to wystarczy.
Coz malo przekonujacy musiales byc podczas rozmowy bo w sumie ona ma najwieksze znaczenie ;]
no comment...
w poznańskim PUPie nie ma żadnych rozmów z wnioskodawcami...
U to wspolczuje heh , bo tak w zasadzie "jakis" urzednik od tak ocenia z papierka czyjes kompetencje :/
no comment...
w sumie to się im nie dziwię. tylu chętnych a tylko 26 dotacji - selekcja na podstawie braku papierków jest najprostsza. nie było natomiast racjonalnej odpowiedzi na moje pytanie, analogicznie biorąc, jak traktuje się ludzi którzy np. chcą otworzyć myjnię samochodową.
wykształcenie ponad wszystkotakie czasy
.
ja dalem printscreeny swojej strony internetowej i kilka kser publikacji moich zdjec w gazetach i to wystarczyło. nie mam wyksztalcenia w kierunku fotografii
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...
W UP trzeba udowodnić, że masz kwalifikacje do prowadzenia zamierzonej działalności. Jeżeli ma być to działalność związana z fotografią, to musisz wykazać się doświadczeniem, umiejętnościami itd. Nie sądzę, że wykształcenie ma w tym przypadku znaczenie. Chyba, że mówimy o innym profilu firmy.
Ew. można przyjąć złośliwość UP w Poznaniu tudzież wspomniane pójście na łatwiznę w selekcji wniosków.
I kasę na tylko 26 dotacji macie? Na jaki okres?
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
ta, tylko 26 dotacji. ostatnie przyznane były w grudniu, w tym roku wnioski można było składać od 11 marca czyli powiedzmy że na okres 3-4 miesięcy.