nie ma dofinansowań na "sprzęt foto", są dofinansowania na rozpoczęcie własnej działalności. wejdź na strone urzędu pracy w miejscu w którym mieszkasz to wszystko powinno pisać![]()
nie ma dofinansowań na "sprzęt foto", są dofinansowania na rozpoczęcie własnej działalności. wejdź na strone urzędu pracy w miejscu w którym mieszkasz to wszystko powinno pisać![]()
Z własnego doświadczenia radzę dzwonić do urzędów i nie polegać na ich stronach.
a najlepiej jest się wybrać samemu, wszystkiego się dowiesz. pozatym uprzedzam, że nie jest wcale tak łatwo dostać pieniądze- nie jest tak, że rozdają każdemu kto się zgłosi jako chętny, żeby sobie kupić nowy sprzęt :P
Witam. Ostatnio się zacząłem interesować. Mam do was pytanie? Jak to wygląda u osób młodych 20-22 lata?? Czy mają ciężej założyć firmę i uzyskać dofinansowanie?? Powiedzmy, że nie mam na razie żadnych warsztatów, i szkół ukończonych w kierunku fotografii. A chciałbym zacząć prowadzić firmę np: w fotografii produktowej.
Obecnie jest to niestety niemożliwe - info z mojego PUPu, jestem w podobnej sytuacji.
Pozdrawiam, Krzysztof
Niemożliwe tzn czemu??
U mnie jeszcze mają kaskę,dają 16000pln. I bym nawet dostał,ale wymagają ukończenia kursu fotograficznego.Ma ktoś może namiar na firmę specjalizującą się w tego typu kursach?
Ostatnio edytowane przez arkosol ; 24-10-2011 o 18:23
w Kielcach - jako taki kurs uznawali zaświadczenie z kurii że możesz focić w kościele - bo tam jest napisane że byłeś na kursie- zapytaj czy to będzie im pasować. Uprzedzając kolejne pytanie dodam że te "kursy" cały rok są w Kurii w Łowiczu organizowane - więc daleko nie masz..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|