ja mam pytanie do tych osób co przeszły przez wszystkie etapy rekrutacji z działania 6.2: o co chodzi w testach badających predyspozycje uczestnika? Jakie pytania na tym teście padają?
ja mam pytanie do tych osób co przeszły przez wszystkie etapy rekrutacji z działania 6.2: o co chodzi w testach badających predyspozycje uczestnika? Jakie pytania na tym teście padają?
Już wcześniej o tym pisali wróć parę ładnych stron w tym wątku to znajdziesz, u nas było to w formie Quizu, z odpowiedziami, pewnie chodzi o to czy podołasz pracować samotnie prowadząc firmę w stresie i czy nie jesteś hulaszczy w wydawaniu kasy zresztą nie twojej przynajmniej na początku. ;]
Canon FF i słoików kilka
Hey dzisiaj moje Wife było na rozmowie "kwalifikacyjnej" w PUP, zaniosła zdjecia. Kazali czekac do miesiąca czasu na decyzję.
5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit
No i w końcu podpisałem umowę z UP, pieniądze już na koncie i zaczynam kompletować sprzęt. Jest tylko jedna rzecz, która mnie denerwuje. Urząd upiera się przy tym, że trzeba wywiesić szyld na zewnątrz budynku. W umowie zawarli taki zapis. Zastanawiam się teraz jak z tego wybrnąć, bo moja spółdzielnia mieszkaniowa nie jest za bardzo przychylna takiemu rozwiązaniu.
Pochwalę się, w poniedziałek idę podpisać umowę![]()
no i ja tez już kupuję.
Tylko taki mały problem, że się ceny pozmieniały przez ten czas, a PUP na pytanie co zrobić jak trochę kasy zostanie i czy można coś dokupić jeszcze za te pieniądze, stwierdził, że trzeba wszystko wydać tak jak było na wniosku i za tyle ile było napisane...
Jakiś idiotyzm...
zważywszy na to, że na wniosku było 18583, a przyznali 18500. I już i tak nie da się równo...
40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.
no to dogadaj sie z jakims sprzedawca, aby wystawil taka a nie inna fakture, a zaplac tyle ile masz zaplacic![]()