Dzięki "trampek" za troskę! Dziwnie jakoś tutaj ludzie reagują! Ja pytam o "pogodę" a Oni odpowiadają co mam zjeść. Żadna odpowiedź nie była kompletna i na temat! Jakieś Hasłowe stwierdzenia. Dziwne! Co ma za znaczenie POPRAWNE OKREŚLENIE funkcji C1... ? To są Indywidualne ustawienia trybów pracy! I co to mówi? Nic! Napisałem przecież, że sobie PORADZIŁEM i temat jest zamknięty, więc po co dyskutować o pogodzie? Nikt jakoś nie wspomniał, że najpierw trzeba to poustawiać i w jaki sposób? Nie wiem! Może świat tak się zmienił, że ja nie potrafię go zrozumieć? Wiele nie wymagam chyba? Nawet instrukcja jest tak zbudowana, że trzeba SZUKAĆ w kilku różnych miejscach a to przecież powinno być wskazane jeśli już ma tak być rozczłonkowane! Wystarczyło dopisać -
po ustawieniu - zatwierdź przyciskiem (...), wejdź w "moje menu - tworzenie i obsługa" oraz... itd.
Miałem kiedyś profesora, który twierdził, że jest dwa rodzaje nauczycieli. Jeden to taki, który działa tak aby się okazało jaki on jest mądry a uczniowie głupi. Drugi natomiast to taki, który tłumaczy w ten sposób, że wszyscy myślą - ale to proste!