drs, prace tu zamieszczone od razu wydały mi się znajome - znam Cię z http://satanowski.digart.pl/
z całej serii najlepsze 2 i 3 zdjęcie, na 4tym gość faktycznie podobny do Damięckiegona 5 widać za mało postaci, ale czuję, że to akurat zamierzony krok
Całkiem dobre ujęcia, podobają się. Pozdrawiam
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
8 spodobało mi się od razu
Bardzo przyjemne, ale te bliki od ringu psują cały klimat. Przydało by się trochę wujka fotoszopa.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie widziałem nigdy takiego efektu na, nazwijmy to, "profesjonalnej" fotografii, spotkałem się z tym dopiero w czyjejś galerii na CB, i od razu wydał mi się niedoróbką, chyba zupełnie nie jestem targetem dla tego typu "Wooow".
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tak, autor specjalnie chciał je mieć, bo mu się akurat podobają![]()
Think for Yourself! Question Authority!