Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: [drs] Porteciki na dobry początek :)

Domyślnie [drs] Porteciki na dobry początek :)

[1]

[2]

[3]

Niniejszym witam wszystkich :-)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ładne. 2 była robiona jakimś szerokim kontem, trochę zdeformowana twarz jest? Chyba za blisko podszedłeś. O ile w 1 i 2 centralny kadr mi nie przeszkadza to w 3 trochę tak. I po co Ci takie fikuśne ramki?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Wszystkie 3 były robione tym samym szkłem - starym radzieckim Heliosem. Twarz na drugim nie jest zdeformowana, wygląda identycznie jak w oryginale (uwierz mi, właśnie patrzę na tego gościa )
    Ramki hasselblad'owe po prostu mi się podobają :-D

Domyślnie

No to może jeszcze 2

[4]

[5]

Think for Yourself! Question Authority!

Domyślnie

Ciekawe kadry, co z tego że ciasne. Mi sie podobają, ale przy takich ujęciach model decyduję o atrakcyjności zdjęcia, ciekawą miną, grymasem itp. Powiedz czy jakoś specjalnie je PSułeś, podoba mi się wygląd skóry, czy jest to zasługa oświetlenia? i jak doświetlałeś zdjęcia?

Domyślnie

Oprócz [3] i [5] wszystkie były doświetlane ringiem (własnej produkcji ). PSucie nie było zbyt mocne, trochę kontrastu, trochę zabaw z przycinaniem poziomów. Na [2] i [4] dołożyłem jeszcze WarmingFilter. i to praktycznie wszystko.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

ale tym panom to torchę za mocno chyba przypaliłeś tym ringiem bo aż oczy zmrużyli
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

a bo to mięczaki byli ;-) ... oczywiście żartuję ... tak, trochę za mocno świeciło, ale to był prototyp, druga wersja świeci już lepiej.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Przynajmniej cieszą się z tego hihh a ten przedostatni Pan to Damięcki? Czy tylko przypadek podobieństwa?
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

3 wydaje mi się najciekawsza (nie ze względu, iż to jedyna pani w tym zestawie). Ramki całkiem fajne i nie przeszkadzają.
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów