Ładne. 2 była robiona jakimś szerokim kontem, trochę zdeformowana twarz jest? Chyba za blisko podszedłeś. O ile w 1 i 2 centralny kadr mi nie przeszkadza to w 3 trochę tak. I po co Ci takie fikuśne ramki?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wszystkie 3 były robione tym samym szkłem - starym radzieckim Heliosem. Twarz na drugim nie jest zdeformowana, wygląda identycznie jak w oryginale (uwierz mi, właśnie patrzę na tego gościa)
Ramki hasselblad'owe po prostu mi się podobają :-D
Ciekawe kadry, co z tego że ciasne. Mi sie podobają, ale przy takich ujęciach model decyduję o atrakcyjności zdjęcia, ciekawą miną, grymasem itp. Powiedz czy jakoś specjalnie je PSułeś, podoba mi się wygląd skóry, czy jest to zasługa oświetlenia? i jak doświetlałeś zdjęcia?
Oprócz [3] i [5] wszystkie były doświetlane ringiem (własnej produkcji). PSucie nie było zbyt mocne, trochę kontrastu, trochę zabaw z przycinaniem poziomów. Na [2] i [4] dołożyłem jeszcze WarmingFilter. i to praktycznie wszystko.
Think for Yourself! Question Authority!
ale tym panom to torchę za mocno chyba przypaliłeś tym ringiem bo aż oczy zmrużyli![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
a bo to mięczaki byli ;-) ... oczywiście żartuję ... tak, trochę za mocno świeciło, ale to był prototyp, druga wersja świeci już lepiej.
Think for Yourself! Question Authority!
Przynajmniej cieszą się z tegohihh a ten przedostatni Pan to Damięcki? Czy tylko przypadek podobieństwa?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
3 wydaje mi się najciekawsza (nie ze względu, iż to jedyna pani w tym zestawie). Ramki całkiem fajne i nie przeszkadzają.