Ok, film się konwertuje do AVI. Trochę to zajmie, jako że mój komputer nie jest już pierwszej świeżości. Jak się przerobi wrzucę go na mój serwer. Adres i jak go pobrać podam jak już będzie na serwerze.
Niech żyje OpenSource!![]()
Ok, film się konwertuje do AVI. Trochę to zajmie, jako że mój komputer nie jest już pierwszej świeżości. Jak się przerobi wrzucę go na mój serwer. Adres i jak go pobrać podam jak już będzie na serwerze.
Niech żyje OpenSource!![]()
“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”
"Niech żyje OpenSource!"
ovi_pl, jak odwalisz tą brudną robotę to trafisz do forumowego Hall Of Fame, a obiektywy forumowiczów będą na Twój widok trzaskać z uznaniem przysłonami w rytm marsylianki
![]()
ovi_pl Wrzucaj, wrzucaj i to jak najszybciejMoja przesłona już na samą myśl o filmiku klapie migawką
Pozdrawiam
![]()
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Przecież ten film na stronie tvp otwiera się normalnie i po sciągnięciu również, wystarczy przeczytać i zatwierdzić regulamin tvp. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.
Jak inni czekam na link bo sciagnalem film ale nie dziala. Mam dzwiek ale bez obrazu. Szkoda ze film okroili bo ogladalem ang wersje i wszytsko blo ciekawe wiec nie wiem co oni poucinali.
a czemu jak pobiorę to nie mogę tego odtworzyć z dysku??
wyskakuje komunikat, że nie mam uprawnień...
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko