Czy ktoś oglądał tą wersję z DRM na linuksie? Konkretnie na Ubuntu.
Właśnie pobieram film i po Waszych postach mam pewne obawy czy uda mi się obejrzeć na linuksie.
Jak nic się nie rozłączy to za jakieś 1:30 będę wiedział.
Pozdrawiam
Czy ktoś oglądał tą wersję z DRM na linuksie? Konkretnie na Ubuntu.
Właśnie pobieram film i po Waszych postach mam pewne obawy czy uda mi się obejrzeć na linuksie.
Jak nic się nie rozłączy to za jakieś 1:30 będę wiedział.
Pozdrawiam
canon 33-BP300; 30D; 60D; 24-105/4L IS, 85/1.8, 50/1,8II,; 580EX II, sigma EF-500 DG Super, eos/m42+kilka szkieł; Compu Trekker AW; trzęsący się statyw
Niesamowity film.
Powinien być pokazywany w szkołach na lekcji wychowawczej.
Co do linuksa to niestety podstawowe zabiegi nie pozwoliły na obejrzenie filmu pod tym systemem. Musiałem przeprosić się na godzinkę z windą i poszło bez problemu.
canon 33-BP300; 30D; 60D; 24-105/4L IS, 85/1.8, 50/1,8II,; 580EX II, sigma EF-500 DG Super, eos/m42+kilka szkieł; Compu Trekker AW; trzęsący się statyw
Film jest już na serwerze, zachęcam do ściągania. Jak będą jakieś problemy z pobraniem to proszę pisać.
Wielkie dzięki dla ovi_pl za wrzucenie filmu i usunięcie DRM.
serwer: sooya.art.pl
uzytkownik: war@sooya.art.pl
haslo: canon
ovi_pl, sooya - dzieki, wlasnie zasysam :-)
To jest ta krótsza, polska wersja?
system EOS
ja również dziękuję kolegom Sooya i Ovi_pl: zassałem polską wersję dla porównania.
Skad takie wnioski?
Nawet w połowie nie taki sam. Mozna powiedziec, że jest troszeczke podobny... A nie wierzysz, to zmierz aparatem padające światło błyskowe:-P
No ale to nie ten wątek na taką dyskusje.
A co do filmu, to zadnych problemow nie miałem z odtwarzaniem i pobraniem tej licencji, mimo że rzecz działa się w pociągu i sie łaczyłem z netem po gprs.
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R