TVP,
ściągnięto i odpalono bez problemów w WMP,
trzeba zatwierdzić regulamin, potem "dalej"
wyskoczy komunikat że sesja wygasła. ale znowu "dalej" i i śmiga
szacun i pokłon w stronę Jamesa Nachtwey-a
TVP,
ściągnięto i odpalono bez problemów w WMP,
trzeba zatwierdzić regulamin, potem "dalej"
wyskoczy komunikat że sesja wygasła. ale znowu "dalej" i i śmiga
szacun i pokłon w stronę Jamesa Nachtwey-a
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
trzeba sie naklikac w WMP i akceptowac regulamin i pojdzie
623 mb do sciagnięcia.
pozatym na poczatku scena jak robi Canonkiem a wczesnie mierzy zewnetrznym swiatlomierzem. Nie ma zufania do C czy jak :/
Taki styl pracy wszystko robi w M i ręcznie dobiera parametry. Nie oszukujmy sie zewnetrzny światłomierz jest dużo lepszy od wbudowanego
To co udostępni ktoś serwer?
Pzdr.
zajefajny film, przydałaby się wersja bez zabezpieczenia![]()
“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”
Skad takie wnioski?
Nawet w połowie nie taki sam. Mozna powiedziec, że jest troszeczke podobny... A nie wierzysz, to zmierz aparatem padające światło błyskowe:-P
No ale to nie ten wątek na taką dyskusje.
A co do filmu, to zadnych problemow nie miałem z odtwarzaniem i pobraniem tej licencji, mimo że rzecz działa się w pociągu i sie łaczyłem z netem po gprs.
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Uproszczenie pewne że tak powiem - z zasady działania taki sam...
Niemniej jednak pisanie że zewnętrzny dużo lepszy niż wbudowany to bzdura.
Co do filmu - obejrzałem - nie cały jeszcze, ale osobom które zmieniły po nim światopogląd głęboko współczuje... To film o Nachtweyu a nie wydarzeniach które fotografował i o których każdy średnio świadomy człowiek powinien mieć jako takie pojęcie...
Strasznie spokojny gość z niego no i podoba mi się jak co jakieś czas wyciągał światłomierz i mierzył padające![]()