sie zgadzam sciezka dzwiekowa jest skopana... ja skorzystam z linka i sciagne po angielsku, wkurza mnie ten przestawiony dzwiek...
a wie ktoś moze gdzie mozna kupic płyte dvd z tym filmem?
Canon 350d bg-e3 18-55mm f/3.5-5.6, 50mm f/1.4, CZJSonnar 135mm f/3.5
To jak chcecie to dziś wieczorem zmienię, avi na wmv bez DRMa. Coś mi się skopało podczas konwersji, wcześniej tego nie zauważyłem.
“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”
Niestety u mnie już nie da rady, limit został przekroczony o ponad 50GB, co będzie mnie słono kosztować, już szef wydzwania o co chodzi. Więc miejmy nadzieję, że ktoś użyczy swojego ftpa.
A poza tym, jak sprawdziłem, to wersja avi, którą przekonwertowałem jednak ma wadę, więc nie ma co już jej rozpowszechniać, ale wersja wmv bez drma chodzi poprawnie (sprawdziłem).
Więc jak ktoś jest chętny to załatwiać ftpa to podeślę
“Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”
Ja w wersji sciagnietej z tvp nie mam obrazu tylko sam dzwiek. W wersji ktora ovi_pl zamiescil dzwiek nie pokrywa mi sie z obrazem. ale przejzalem troche ten film na stronie i powiem szczerze ze nie podoba mi sie tak okrojona wersja. W ogole film inaczej jest zontowany, pomieszane kolejnosci roznych scen. Wersja ang jest moim zdnaim lepsza. Moze prosba do kogos kto zna angielski super to moze by zrobil napisy do wersji pl i wszyscy byliby happy. Jest kos chetny?
Wersja angielska jest dodatkowo dwa razy dłuższa - jak ktoś nie ma problemów z językiem to wersje tvp może sobie odpuścić.
Jak ktoś by chciał to są dostępne napisy dla fragmentów gdzie Goethe ministrem komunikacji jest ... reszta - zwykły język z budowy dla większości specjalistów.
jak ktoś chce - zrobię linka.
KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
No Art Just FUN ! http://www.delaa.pl
TVP,
ściągnięto i odpalono bez problemów w WMP,
trzeba zatwierdzić regulamin, potem "dalej"
wyskoczy komunikat że sesja wygasła. ale znowu "dalej" i i śmiga
szacun i pokłon w stronę Jamesa Nachtwey-a
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
trzeba sie naklikac w WMP i akceptowac regulamin i pojdzie
623 mb do sciagnięcia.
pozatym na poczatku scena jak robi Canonkiem a wczesnie mierzy zewnetrznym swiatlomierzem. Nie ma zufania do C czy jak :/