Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: [Marcin phx] Arizona

Domyślnie [Marcin phx] Arizona

Hej,
    Kilka fotek z Arizony, w której mieszkam od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że się spodobają. Komentarze jak wiadomo mile widziane
    Pozdrawiam

1.

2.

3.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Nie podobają się niestety. Jeszcze pierwsze ujdzie, na pozostałych dwóch nie ma kompletnie nic ciekawego... A interesujących miejsc do fotografowania w zasięgu jazdy samochodem masz całą masę...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Wiem to bardzo dobrze, że "interesujących miejsc do fotografowania w zasięgu jazdy samochodem masz całą masę.." (Grand Canyon, Sedona, Antelope Canyon, Zion, Bryce, Vermilion Clifs, Canyon de Chelly, Monument Valley, Petrified Forest, Painted Desert, Yosemite, Sequoia i wiele pomniejszych parków) i we wszystkich tam byłem i mam masę fotek, ale nie o to tu chodzi.
    Chciałem pokazać akurat te zdjęcia (5km od mojego domu).
    Mam zamiar dodać fotki z paru innych miejsc, następnym razem może bardziej znanych.
    Pozdro

Domyślnie

Kanion Antylopy, Arizona

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Chłopie, zazdroszczę ci tego, że masz parę mil do Antelope Canyon Po prostu zazdroszczę..
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Domyślnie

Hej Tomku witaj w moich skromnych progach
    Te parę mil to tak około 500km, dlatego jak do tej pory byłem tam tylko raz, ale zdecydowanie było warto Mam nadzieję, że uda mi się pojechać tam jeszcze raz tym razem to Lower Antelope. W Upper jak zawsze były tłumy ludzi, co nie pomagało spokojnie skupić się na robieniu zdjęć .
    Pozdrawiam.
    PS. Właśnie przeglądałem Twoje fotki z "moich" rejonów i jak masz coś więcej to wrzuć bo jestem ciekawy. Jak tam wrażenia z pobytu w AZ?

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Oj chyba krótko tam jesteś bo jeszcze kilometrami operujesz :-) My z żoną po 3 tygodniach już spokojnie przestawiliśmy się na mile.
    Byliśmy w Lower AC, podobno piękniejszy. Ogólnie AZ, NV i CA to najpiękniejsze miejsca w których byliśmy.... Wszystkie zdjęcia stamtąd, warte publicznego pokazania są na mojej stronie.

Ale mam wrażenie że zrobił się wątek na MÓJ temat, zamiast TWOICH zdjęć ;-) Zatem jedź, fotografuj i chwal się!
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Trudno mi oceniać zdjęcia, bo jestem na wsi głębokiej i mam tu tylko laptoka-cud-że-działa, ale zdjęcia wydają mi się ładne. Ten Canyon to samograj, widziałam już parę zdjęć u stamtąd, niemniej Twoje kompozycje mi się podobają. Wrócę tu jeszcze z normalnego komputera. A Ty się Marcinie nie zrażaj, fotografuj, bardzo jestem ciekawa Twojej Arizony.. Już sama nazwa pachnie dla mnie przygodą :-D
    Na razie!

BBR
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Phx Zobacz posta
    [...]Te parę mil to tak około 500km[...]
    jak na usa to powiedziałbym, iż to jest mało , no przecież trochę więcej jest wybrać się z east na west i vice versa albo z północy na południe

a tak w ogóle to byłeś w Kalifornii?

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Piękne miejsce, bajeczne ale ... na zdjęciach popracowałbym trochę nad kompozycją i ekspozycją (przepalenia).
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów