Zeiss był 0.65![]()
Zeiss był 0.65![]()
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Witam. Po długim oczekiwaniu na obiektyw z Fotomaru wczoraj wykonałem telefon i dowiedziałem się, że panowie przez 3 tygodnie go nie zrobili bo nie mogą dostać częsci, więc już nie byłem spokojny i lekko powiedziawczy wyzwałem ich, że są nieodpowiedzialni i mało fachowa z nich firma. Zapytałem również jak zamierzają mi zrekompensować stracony czas i pozbawienie mnie użytku tego szkła przez ten okres, Pan odpowiedział, iż nie sądził, że będą z tym takie problemy i gorąco mnie przepraszał, co mnie akurat nie ratuje i powiedziałem, że tej sprawy tak nie zostawię, otrzymałem riposte, że "się dogadamy"Tłumaczyli się tym, iż bagnet o którym mowa jest trudno dostępny a ja na to odparłem, że na Żytniej nie widza problemu. Także czeka mnie kolejny okres bez obiektywu i serwis na Żytniej.
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.