Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Uszkodzony 70-200/2,8 L

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Nie da sie przekręcić !! No tak merdałem paluchami i ów przypadkiem wdusiłem "guzik" zwalniajacy obiektyw Napewno
    Ostatnio edytowane przez crazy ; 20-01-2009 o 23:13
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Nie da sie przekręcić !! No tak merdałem paluchami i ów przypadkiem wdusiłem "guzik" zwalniajacy obiektyw Napewno
    Ukruce twoje cierpienia.
    Chętnie odkupię od Ciebie to szkiełko za powiedzmy połowę ceny czyli za jakieś 1300-1400 zł...ja będę zadowolony - Ty pozbędziesz się kłopotu ktory nie chce się sam rozwiązać - a forumowiczom lżej będzie na serduchu bo w końcu będą mogli zakończyć etap "proszenia cię" o zdjęcia oraz dokłane opisanie problemu.

Ja tam nic nie chce mówić - ale zaczynasz ironizować;-)
    Może zamiast tego zebrałbyś się do kupy i powiedział konkretnie co i jak oraz umieścił w końcu te zdjęcia.
    Pucha i słoki

Coś już napisał Awatar Jacek Kidoń
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Nie da sie przekręcić !!
    Odpowiedział konkretnie.
    5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Kidoń Zobacz posta
    Odpowiedział konkretnie.
    I o to chodziło. skoro tak, to ja sugeruję, że prowadnice od szkla mogły się odgiąć (jak napisał sadaman; wystarczą ułamki milimetra). Skoro bagnet jest OK, bo współpracuje z innymi szkłami, a śrubki itp sa na swoim miejscu, to tylko gwint. Nie jest to jednak przyczyna odpiecia obiektywu podczas focenia, więc potem przyjdzie czas na dokladniejsza obdukcje..:grin:
    A Ty crazy się nie dziw, że wszyscy się Ciebie tak dopytuja o szczegóły, bo to Ty masz to szkło w reku i możesz je macać i Ty powinieneś wiedziec w tym momencie w czym problem. A że się ludzie pytaja, to tylko powod do radosci, że sa zainteresowani i chca pomóc koledze:-)

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 20-01-2009 o 23:55
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uprawnienia umieszczania postów