Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Uszkodzony 70-200/2,8 L

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Tak sam się wypiął podczas fotografowania, jak juz pisałem cały dzień nim robiłem zdjęcia i było ok, leżał sobie w plecaku i czekał na następne focenie, po drugie sprawdzałem 2 taki obiektyw z moim i nie widać aby było cos uszkodzone ale jak tak bardzo chcę to zrobię Ci te zdjęcia a po trzecie jeśli uważasz że nie potrafię założyć obiektywu do aparatu to Twoja sprawa oby Tobie się coś podobnego nie przytrafiło...
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    jeśli uważasz że nie potrafię założyć obiektywu do aparatu to Twoja sprawa oby Tobie się coś podobnego nie przytrafiło...
    Nie pisałem, że nie potrafisz załozyc szkła, tylko chcialem się dowiedziec w którym momencie coś nie działa.. dałem Ci tylko wskazówki do opisania problemu, bo chciałem Ci pomóc, ale skoro nie, to łaski bez..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uprawnienia umieszczania postów