Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 73

Wątek: Uszkodzony 70-200/2,8 L

Bywalec
    Miasto
    Wroclaw

Domyślnie

Obiektyw nie może "się sam wypiąć" - sorka- ale albo merdałeś paluchami koło blokady albo coś nie tak było z obiektywem (jak sugerowali śrubki itp).
    Nie ma czegoś takiego jak "samo się stało" itd
    A Slider ma rację- może na fotkach cos będzie widać, tym bardziej, że nie piszesz co to znaczy , że nie da się założyć obiektywu- nie da się go włożyć, przekręcić czy zatrzask nie łapie
    40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Nie da sie przekręcić !! No tak merdałem paluchami i ów przypadkiem wdusiłem "guzik" zwalniajacy obiektyw Napewno
    Ostatnio edytowane przez crazy ; 20-01-2009 o 23:13
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Nie da sie przekręcić !! No tak merdałem paluchami i ów przypadkiem wdusiłem "guzik" zwalniajacy obiektyw Napewno
    Ukruce twoje cierpienia.
    Chętnie odkupię od Ciebie to szkiełko za powiedzmy połowę ceny czyli za jakieś 1300-1400 zł...ja będę zadowolony - Ty pozbędziesz się kłopotu ktory nie chce się sam rozwiązać - a forumowiczom lżej będzie na serduchu bo w końcu będą mogli zakończyć etap "proszenia cię" o zdjęcia oraz dokłane opisanie problemu.

Ja tam nic nie chce mówić - ale zaczynasz ironizować;-)
    Może zamiast tego zebrałbyś się do kupy i powiedział konkretnie co i jak oraz umieścił w końcu te zdjęcia.
    Pucha i słoki

Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Ja pierdziule pisze jak byk co dolega a Wy jak małe dzieci macie problem chyba z czytaniem ze zrozumieniem Już lece robić fotki niedoriwarki jedne. Ja pierdziule, myślałem że tutaj są życzliwi ludzie a nie same gbury, które zamiast doradzić to sie pastwią nad kolegą... Wielkie dzięki

PS-sadaman- w sklepach ich pełno mają, napewno któryś Ci sprzeda

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

jeśli uważasz że nie potrafię założyć obiektywu do aparatu to Twoja sprawa oby Tobie się coś podobnego nie przytrafiło...
    Nie pisałem, że nie potrafisz załozyc szkła, tylko chcialem się dowiedziec w którym momencie coś nie działa.. dałem Ci tylko wskazówki do opisania problemu, bo chciałem Ci pomóc, ale skoro nie, to łaski bez..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Pomoc poprzez atakowanie, nieźle to jakaś nowa metoda ??

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Pomoc poprzez atakowanie, nieźle to jakaś nowa metoda ??
    Chyba mnie źle zrozumiałeś, bo wcale Cie nie atakowałem. Napisalem tylko, że posłuzyłes sie ogolnikami, co zresztą zostalo potwierdzone, nie rozumiem więc skąd Twoje domniemania o ataku na Ciebie..?
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Tak właśnie odbieram Wasz posty, pisanie że paluchami smerałem, że nie wiem jak obiektyw sie mocuje, że pewnie że go zamocowałem itp Ludzie nie robię zdjęć od wczoraj. Napisałem jasno i wyraźnie co jest grane i jakie są skutki tego a Wy dalej ciagniecie temat ...

Coś już napisał Awatar Jacek Kidoń
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie da sie przekręcić !!
    Odpowiedział konkretnie.
    5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów