Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: Canon 5D (uzywany) czy 50D (nowy)

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Poza tym piątek używają głównie zawodowcy, stąd przebiegi mogą być większe niż np. 400d
    Każdy dobiera sprzęt do swoich możliwości. Jeżeli ktoś świadczy usługi fotograficzne (róznego typu) to w określony sprzęt inwestuje.

Ja mając do wyboru nowy 50D lub używkę 5D wybralem nowy - ja z definicji unikam używanego sprzętu bo róznie czasem z nim bywa. Gdybym mial wiecej wtedy pieniedzy to napewno wybral bym pełna klatke no ale jednak róznicy finansowej wtedy nie bylem wstanie przeskoczyć.

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta

Ja mając do wyboru nowy 50D lub używkę 5D wybralem nowy - ja z definicji unikam używanego sprzętu bo róznie czasem z nim bywa. Gdybym mial wiecej wtedy pieniedzy to napewno wybral bym pełna klatke no ale jednak róznicy finansowej wtedy nie bylem wstanie przeskoczyć.
    I ja takowy dylemat miałem.Bardzo 5 chciałem łyknać bo to rewelka sprzecik ale nie mam zwyczaju przechodzonego sprzetu nabywać .to za 2600:-D nabyłem 50D.Zadowolony i owszem jestem choć to inna klasa niż 5

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał32 Zobacz posta
    I ja takowy dylemat miałem.Bardzo 5 chciałem łyknać bo to rewelka sprzecik ale nie mam zwyczaju przechodzonego sprzetu nabywać .to za 2600:-D nabyłem 50D.Zadowolony i owszem jestem choć to inna klasa niż 5
    Nikt nie powiedział ze za jakiś czas nie warto zastanowić się nad nie zmieną co dokupieniem do obecnego zestawu pełnej klatki.

Pewny zapas zawsze się przyda. Przynajmniej dla mnie

Uprawnienia umieszczania postów