Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: Canon 5D (uzywany) czy 50D (nowy)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Większe iso 50d....Pokaż coś extra na 6400? Bo na 3200 5d generuje całkiem znośny produkt. Przedłużanie ogniskowej - ważne wyłącznie przy przyrodzie i niektórych sportach. AF - tu lepsze jest 50d, ale do profesjonalnej obsługi foto, gdzie potrzebny jest speed focusa i skuteczność to takie 50d czyści buty jedynkom. Nowsza matryca - tu śmieję się do rozpuku...Matrycy piątki canon nie przebił jak dotąd. Ostatni argument o nowym, cóż z tym też nie chcę polemizować. Trzeba wziąć do ręki 5d i 50d i zobaczyć wyprodukowane obrazki, dla mnie wybór jest jasny - tylko FF.
    Moge ci nawet pokazac cos na 12800 ale zalezy co dla kogos jest extra
    dla mnie extra to cos co można za 5 tyś sprzedac i to moge zrobic nawet na 12800 a czasem powiedziałbym że tylko na 12800
    Co do matrycy tez sie niezgadzam z tobą-powiem tak może nie jest lepsza
    ale napewno nie jest gorsza w D50
    Przedłużenie ogniskowej dla mnie? najwarzniejsze!

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Nie chcę być nieuprzejmy więc grzecznie poproszę - bez takich wycieczek zdobionych ,,uśmieszkami''. Nosi mnie jak czytam tego typu mądre uwagi. Co do meritum, bo zdaje się szkoda czasu - nieprzekonanych nic nie przekona. Każdy swoje wie.
    Widze że kolega wie wszystko lepiej ,
    wiele z tego co piszesz to twoje osobiste odczucia
    np FF może dla ciebie jest warzny ale dla innych(dla mnie) całkiem odwrotnie
    Ostatnio edytowane przez pgfoto ; 12-03-2009 o 14:07 Powód: Automerged Doublepost
    EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L ,Canon 70-200 f/4 L ,
    speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
    Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/

Uprawnienia umieszczania postów