Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: Canon 5D (uzywany) czy 50D (nowy)

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Przed chwilą bronisz 50d (canon ma takie body, nie d50), teraz zgłaszasz zastrzeżenia...nic nie rozumiem. Od kilku lat współpracuję z redakcjami - różnymi. Nigdy nie słyszałem, by Rzepa, Wyborcza, czy Przekrój zapłaciły komuś za krajowe zdjęcia kwotę 5 tysięcy złotych. Tyle może zapłacić Superak czy Fak za gołą Dodę, opalającą się prezydentową, czy pijaną prezydentównę. Ale takich zdjęć nie sprzedaje się na pęczki. Nadal twierdzisz, że masz stawki wyższe niż on< tutaj je pokazuje.

Dostajesz po pięć koła za zdjęcie i chcesz pracować na 50d, nie na 1dmkIII, czy nikonowskim d3? Wielu rzeczy jeszcze nie pojąłem...

Banan, ja już miałem chyba wszystko ze stajni cyfrowych luster canona i mogę porównać.
    Dostaje czy nie dostaje , nie pracuje po to żeby kupowac drogi sprzęt(tak jak częśc kotleciarzy weselnych-kumpel co pół roku zmienia korpus)

Wyborcza,przekrój itd to własnie te redakcje o których wyraziłem zdanie w poprzednim poście

5 tyś to tylko przykład
    Bo można i na takiej czułości zarabiac pieniądze...
    ja ze Stoppą nie konkuruje
    Ostatnio edytowane przez pgfoto ; 12-03-2009 o 14:51
    EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L ,Canon 70-200 f/4 L ,
    speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
    Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/

Uprawnienia umieszczania postów