Strona 17 z 20 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 197

Wątek: [Paweł] Ptaszków małych kilka

Domyślnie

Witaj
    Widziałem dzis to zdjecie na Onephoto, Paweł, jak dla mnie ciasnawo, a i patyk nie tak sie komponuje jak powinien. Popracuj nad kadremi odsun sie troszke od obiektów
    Ale cokolwiek by nie mówic encyklopedia jak sie patrzy
    Pozdr
    rafał gawelda
    Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 11-11-2006 o 19:49

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

faktycznie nieco za ciasno, ale sam ptak jest po prostu wspaniały. Jakość, kolory i GO są po prostu świetne. Jeśli można spytać, jak ty to robisz? Tego cholernego jera nie mogłeś ufocić włażąc pod namiot w wybranym miejscu, bo one dopiero przylatują, brak jeszcze wyrobionych zwyczajów terenowych. Kurde, jak go złapałeś :sad:
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Kurna ja lubie takie ciasne kadry, wogóle atlasowo, encyklopedyczne...to chyba taki okres w mojej przygodzie fotograficznej i mam nadzieję, że mi przejdzie

Kuba - fotka "namiotowa".
    Od ok. dwóch tygodni przyleatuje Jer z dzwońcami do mojego karmnika.
    To akurat nie ten ze zdjęcia - ten z nowego stanowiska pod lasem - bardziej nastawiłem się tam na sójki ale na razie zadowalam się tym co jest
    Jer mnie bardzo ucieszył bo nie miałem jeszcze przyjemności do tego gatunku " bezkrwawo strzelać"

Dziękuję za uwagi - na następnej fotce dam Jerowi więcej miejsca ale zapewne znów będzie "katalogowo"

Pozdrawiam serdecznie!

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

To może jeszcze jedna fotka - tym razem nie patykowa

Z góry dziękuję za wszelkie uwagi - tylko dzięki nim możemy poprawiać warsztat.

Pozdrówka!

Domyślnie

śliczne, fajny pień choć może go ciut przy dużo, porosty na nim bardzo pasują do ptaka, ja czekam na jery, jak na razie widziałem kilka dni temu na pobliskich drzewach, niedaleko mojej "stacji dokarmiania", teraz tylko sypać i czekać, pozdrawiam
    Mariusz

Miasto
    Kraków

Domyślnie

piękne, znowu
    Dajesz ty jakieś kursy namiotowe? Bo teraz mam ciągoty na maliznę, i mnie krew po prostu zalewa. Fotka druga podoba mi się chyba nawet bardziej, choć GO piekielnie mała, przydałaby się ciut większa.

Domyślnie

Pawle.....
    Tym razem tez mam kilka uwag. Wielkosc Jera w kadrze juz ok, widze ze koniecznie chciałes wyeksponowac ten kolorowy patyczek....ale jak widzisz nie wyszło to za dobrze. Za duzo tego na dole zdecydowanie. Zmien patyk na równie ładny lecz mniejszy i walcz dalej.
    Pozdr
    Rafał Gawełda

P.S.
    Kuba niec sie nie martw, w tym tygodniu stawiam karmnik w swoim stałym miejscu na Przyrębie, jak tylko sie Jery pojawia zapraszam.

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

juz wiesz co tu przeszkadza , najlepsi ci juz powiedzieli , a ja sie ciesze , ze zaczynam widziec ich okiem
    Sorry za szczerosc

Miasto
    Kraków

Domyślnie

a ja powiem, że mi się ten pieniek widzi. Może i ciut, ciut bym go ciachnął, ale ogólnie jest naprawdę pięknie.

Karmniki - kurde, ja to jestem lamer, karmnika nie mam, nawet nie wiem co by im nasypać i gdzie to postawić.

Domyślnie

"Karmniki - kurde, ja to jestem lamer, karmnika nie mam, nawet nie wiem co by im nasypać i gdzie to postawić"

Kubaman kupujesz wodę mineralną w butelce 5L najlepiej Zywiec wypijasz wodę, butelkę przywiązujesz do deski do góry dnem , nagiłedzie rolnej kupujesz worek słonecznika i masz super karmnik, zbacz tu:
    http://www.mto.most.org.pl/zim_dok.html
    Ostatnio edytowane przez mariusz11 ; 14-11-2006 o 10:20

Strona 17 z 20 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów