Ja po prostu się nie mogę napatrzeć na te foty... szczęki to już nawet nie zbieram z podłogi bo po co.. i tak zaraz opadnie..Szkło rewelacja, gratuluję!
![]()
Ja po prostu się nie mogę napatrzeć na te foty... szczęki to już nawet nie zbieram z podłogi bo po co.. i tak zaraz opadnie..Szkło rewelacja, gratuluję!
![]()
Sibil dzięki!
Nowy model - szczygieł.
1
2
Od kilku dni zauważyłem, że co jakiś czas w mojej stołówce następuje zaskakująca ucieczka ptaków, ogólne poddenerwowanie itp.
Odpowiedź nadeszła a raczej nadleciała wyjątkowo szybko i baaardzo blisko...za blisko... by jakąś fajną fotkę zrobić.
Oto sprawca całego zamięszania - krogulec.
Mam nadzieję, że kiedyś siądzie w miejscu dla niego przeznaczonym a nie dla drobnicy
Pozdrawiam serdecznie!
w jedynce niepodoba mi sie poobrywanie z galazek - sprawia wrazenie, jakby robiacy zdjecie specjalnie poobrywal dla czystego kadru. Dwojka bajka, trojka jakos technicznie mi sie nie widzi - ostrosc lub GO jakby gdzies poszla sobie![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
No to sie doigrales. Tyle lat siedze na tym forum a to jest pierwszy watek ktory dodalem z subskrypcja 'instant notification by email' 8)
powalaja mnie te zdjecia, czym je robiles bo exif nie istnieje
czy moglbys wiecej takich fotek pokazac ??? zdjecia MZ sa super!!!
powiedziałem, ze więcej tu nie wejdę ... powiedziałem sobie, że więcej tu...